Landelijke oostkust van Mallorca verkennen vanuit 4*-hotel

Son Servera, Mallorca, Spanje: Son Corb Boutique Hotel

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Mallorca

Cala Gat Ratjada, Mallorca

Cala Ratjada

Son Corb Boutique Hotel

Son Corb Boutique Hotel

Son Corb Boutique Hotel

Son Corb Boutique Hotel

Cala Romantica

Son Corb Boutique Hotel

Son Corb Boutique Hotel

Cala Mesquida

Drach grotten, Mallorca

Son Corb Boutique Hotel

Son Corb Boutique Hotel

Son Corb Boutique Hotel

Mallorca

Droomstranden van Mallorca

Met het raampje open en de frisse wind door je haren rijd je tussen de uitersten van Mallorca. De Middellandse Zee trakteert je op een eiland vol schoonheid en charme. Grillige rotsen steken uit het turquoise water en vissersbootjes deinen vrolijk mee op de kalmerende golven. Als je met de auto het binnenland intrekt vind je indrukwekkende bergen, middeleeuwse dorpjes, sfeervolle markten en duizenden palmbomen. En de typerende molentjes geven het landschap soms een humoristisch karakter.

Vanuit het stijlvolle boetiekhotel in Son Servera loop je zo naar het strand en met je huurauto sta je binnen mum van tijd op een golfbaan of op een spectaculair uitzichtpunt. Struin over de lokale markt van Son Servera op zoek naar een prachtige gevlochten tas en schuif ‘s avonds aan in een visrestaurant voor overheerlijke gefrituurde inktvis.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.