Bij TravelBird staan we bekend om onze bijzondere vakanties en korte tripjes, waarbij we lage prijzen combineren met een grote keuze aan data waarop je kunt reizen. We zijn verheugd om je te vertellen dat onze beste deals nu terug zijn, waaronder de populaire City Explorer deals.

Deze aanbiedingen bestaan uit een compleet pakket inclusief vlucht en hotel en ze worden samengesteld door onze ervaren in-house reisliefhebbers die je graag kennis willen laten maken met de meest bruisende steden over de hele wereld. Verder hebben veel deals leuke extra’s zoals op maat gemaakte tours en culinaire activiteiten om je bestemming door en door te leren kennen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze aanbiedingen naar Lissabon en Porto? Deze Portugese steden bieden je een levendige cultuur, een heerlijke keuken en tal van gebieden om te ontdekken. Verder zijn onze populaire reisjes naar de leukste steden van Italië terug. Slenter door de onontdekte delen van Rome of geniet van de schoonheid en het mysterieuze van Venetië. Trekt Spanje je meer aan? Ga dan voor onze pakketreis naar prachtig Valencia, waar je ’s ochtends bijvoorbeeld op het strand kunt liggen en ’s middags een bezoekje kunt brengen aan de zijdebeurs.

Of misschien spreekt Praag wel tot je verbeelding? Deze wonderlijke stad is altijd een goede keuze op elk moment van het jaar. Voor thermale baden en majestueuze architectuur ga je naar Boedapest of kies voor een trip naar Krakau, een waar wonderland als je van lekker eten houdt.

Als laatste bieden we de razend populaire reizen naar Londen en New York ook weer aan. In deze steden valt er zoveel te doen dat je tijd tekort zult komen.

Vergeet niet dat we bij TravelBird gaan voor ultiem reisplezier met authentieke ervaringen in plaats van standaard reizen. Bekijk onze verzameling inspirerende City Explorer deals om het zelf te ervaren en plan je volgende onvergetelijke reis.

Actuele aanbiedingen