Stranden en olijfgaarden op Zakynthos

Tsilivi, Zakynthos, Griekenland

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Contessina Hotel

Anemodouri, Zakynthos

Zakynthos, Griekenland

Zakynthos, Griekenland

Contessina Hotel

Contessina Hotel

Contessina Hotel

Contessina Hotel

Navagio Bay, Zakynthos

Shipwreck Strand, Zakynthos

Blue Caves, Zakynthos

Agios Nikolaos haven, Zakynthos

Zakynthos, Griekenland

Zakynthos, Griekenland

Parel in de Ionische Zee

Van oudheid tot droomstranden, van romantische boulevards tot groene natuurgebieden – Zakynthos vat alle aspecten van de Griekse eilandpracht samen. Tijdens deze reis ligt het Ionische eiland volledig aan je voeten. Zakynthos ligt ten westen van de Peloponnesos en heeft een levendige hoofdstad: Zakynthos-stad. Zo'n 4 kilometer ten noorden van deze eilandhoofdstad ligt Hotel Contessina, je uitvalsbasis tijdens deze reis.

Je verblijft er in de levendige badplaats Tsilivi. Strandliefhebber? Met een lang zandstrand, talloze beachbars en traditionele restaurants op loopafstand kun je er je hart ophalen. Het strand is vanwege z'n schoonheid zelfs gewaardeerd met een Blauwe Vlag. In de stad bevindt zich een gezellig centrum met winkeltjes en traditionele taveernes. Wie van Griekse maaltijden houdt is hier dus volledig aan het juiste adres!

Contessina Hotel is een net gerenoveerd modern hotel dat opgebouwd is uit natuurlijke materialen als hout en steen. Tel daar de subtropische begroeiing bij op, en je hebt een kalme en aantrekkelijke uitvalsbasis op deze heerlijke locatie op Zakynthos. Plan nu je inspirerende uitjes maar, bijvoorbeeld naar het beroemde Shipwreck Beach of de musea in Zakynthos-stad!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.