Tenuta Fattoria Vecchia

Baccinello, Toscane, Italië

Superior Kamer

Superior Kamer

In het hart van het Toscaanse heuvelland ligt het traditionele landgoed Tenuta Fattoria Vecchia. Het markante, sprookjesachtige gebouw ademt een en al geschiedenis, inclusief ontbijt

Perfect voor
Platteland Drankjes Ontspanning Bezienswaardigheden Europa Landschap

Highlights

Bij het opstaan staar je vanaf het terras over het karakteristieke landschap van Toscane. Wat een aanblik! 's Middags kun je met producten van eigen land de lekkerste regionale gerechten leren bereiden. Zin in een uitstapje? Bezoek dan het betoverende plaatsje Tufa, de warmwaterbronnen van Saturnia of het kunstzinnige wijndorp Bolgheri.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.