The Residences at Victoria by Tivoli

Vilamoura, Portugal

Appartement met 1 of 2 slaapkamers

Appartement met 1 of 2 slaapkamers

Appartement met 1 of 2 slaapkamers

Appartement met 1 of 2 slaapkamers

Geniet met volle teugen van de schitterende Algarve in een comfortabel appartement o.b.v. logies

Tussen het groen van de golfbanen, op een rustgevende plek in de Portugese Algarve, ligt het complex The Residences at Victoria. Deze appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Aan ruimte geen gebrek en de inrichting is kleurrijk en elegant. De appartementen beschikken over een kitchenette, wat maakt dat je kunt kiezen of je lekker thuis geniet van een zelfgemaakt diner of de deur uitgaat voor een hapje en een drankje. En zoals je van een luxe hotel gewend bent, zijn er ook op recreatief gebied genoeg mogelijkheden.

Wie al eens in de Algarve is geweest, weet: het is er goed toeven. De kustlijn is prachtig en bezaaid met charmante dorpjes. Fijn: de populaire vakantiebestemming Albufeira ligt vlakbij.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.