Roadtrip langs het Gardameer, Cinque Terre & Toscane

Italië: Gardameer, Sarzano en San Filippo A Ponzano

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Cinque Terre

Gardameer

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Gardameer

Peschiera del Garda

Toscolano-Maderno

Hotel Elisa, Gardameer

Hotel Elisa, Gardameer

Hotel Elisa, Gardameer

Florence

Giotto's Campanile, Florence

Ponte Vecchio, Florence

Villa San Filippo Resort, San Filippo A Ponzano

Villa San Filippo Resort, San Filippo A Ponzano

Villa San Filippo Resort, San Filippo A Ponzano

Vernazza, Cinque Terre

Cinque Terre Nationaal Park, Liguria

San Felice del Benaco

Locanda dell'Angelo, Sarzana

Locanda dell'Angelo, Sarzana

Locanda dell'Angelo, Sarzana

Locanda dell'Angelo, Sarzana

Schitterend Noord-Italië

Zodra je in Italië uit het vliegtuig stapt en de zon zijn werk gaat doen, word je overspoeld door een gevoel van vrijheid en ontspanning. Terwijl jij op het gaspedaal trapt, komen de indrukwekkende bergtoppen, serene meren en pittoreske dorpjes voorbij.

Je eerste stop is bij het reusachtige Gardameer. Waai uit tijdens een boottocht, spring onder een ijskoude waterval of bekijk vanaf een terras aan het water hoe de zon langzaam achter de bergen verdwijnt. Vervolgens zak je af naar het zuidelijke Sarzana, op de grens van Ligurië en Toscane. Hier bewonder je de kleurrijke dorpjes van Cinque Terre en geniet je optimaal van de Italiaanse zon op de uitgestrekte stranden bij Ameglia. Als laatste rijd je het échte Toscane in. Glooiende heuvels met cipressen en vrijstaande huisjes brengen je naar San Filippo A Ponzano. Proef hier de lekkerste Chianti wijn en geniet vooral van de buitengewone rust!

Goed om te weten:

Bij alle vertrekken vanuit Amsterdam is de route van de reis omgedraaid. Hierbij vlieg je naar Pisa om vervolgens vanuit Venetië weer terug te vliegen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.