Vakantiebestemmingen 2018

De mooiste en leukste vakantiebestemmingen voor 2018 vind je bij TravelBird. Gegarandeerd een heerlijke vakantie om jezelf weer volledig op te laden!

Aanbiedingen

Kies een vertrekdatum
2 aanbiedingen
Als je wat inspiratie nodig hebt voor je vakantiebestemmingen 2018, ben je hier aan het goede adres.

Op vakantie gaan wordt steeds toegankelijker en steeds betaalbaarder, dit zorgt ervoor dat reizigers steeds nieuwsgieriger worden en steeds vaker en langer op vakantie gaan. Rondreizen wordt daardoor een steeds meer voorkomende soort reis, zo kunnen ze de volledige ervaring van een gebied of land op doen en zijn ze niet gebonden aan een locatie. TravelBird biedt reizigers daarom complete deals aan met vlucht, hotel en huurauto, op die manier hoef jij je nergens meer zorgen om te maken en kan je gewoon gaan genieten van alle culturele en natuurlijke hoogstandjes van jouw bestemming.

Het aanbod is enorm divers en daarmee is er voor ieder wat wils. Of je nou een rondreis door een Scandinavisch land als Zweden wilt maken of dat je de zon van de Algarve boven je hoofd wilt hebben hangen tijdens je reis, het kan allemaal. Combineer paradijselijke stranden met prachtige bezienswaardigheden en pittoreske dorpen. Proef de lokale cuisine en ga helemaal op in de locals, dan pas leer je de echte cultuur van jouw vakantiebestemming 2018 kennen. Waar je keuze ook op valt, we zijn er zeker van dat je er geen spijt van zult krijgen.

Italië

Italië is een van de mooiste vakantiebestemmingen van 2018. Een rondreis door het hele land mag even duren, dus misschien is het handig om je op een regio te focussen.

Italië is misschien wel dé locatie voor een heerlijke rondreis.

Volgens veel mensen is Italië mooier des te zuidelijker je komt, met die logica zou Puglia in de hak van de laars misschien wel het mooiste stukje Italië zijn. De regio doet er in ieder geval alles aan om je dat te laten geloven met haar prachtige rotsen en steile kliffen, een puur stukje natuurlijk geweld. Uiteraard ontbreken de olijfboomgaarden in deze regio ook niet. Wanneer je een Fly and Drive Italië boekt, krijg je alle ruimte om de prachtige flora en fauna van Puglia te aanschouwen.

In Italië vind je natuurlijk Sicilië, het grootste eiland van het land. Dit eiland zit vol fenomenale bezienswaardigheden zoals tal van Griekse overblijfselen en de bijzondere rotsgraven van Pantalica. Naast de bijzondere overblijfselen uit verschillende tijdperken, is ook de flora en fauna van het eiland adembenemend. Tel hier een paar bruisende steden op, waar de lokale keuken je zal laten watertanden en je hebt een heerlijke rondreis!

Zweden

Zweden is een fantastische bestemming voor elke natuurliefhebber, moet je eigenlijk wel gezien hebben!

Hoe vul jij je rondreis door Zweden in? Elk stukje natuur is het bezoeken waard, dus probeer zo min mogelijk over te slaan!

Wanneer je kiest voor een rondreis in dit prachtige Scandinavische land scoor je een hoofdprijs. De ruwe en prachtige natuur zit vol fenomenale meren, fantastische naaldbossen, bruisende steden en tal van ideale plekken om te kamperen. Elk nationaal park is het bezoeken waard en de natuur laat je keer op keer met open mond staan. Mocht je nog nooit in dit fabelachtige land geweest zijn, zet dan een rondreis Zweden op jouw lijst van vakantiebestemmingen 2018.

Spanje & Portugal

Twee van de populairste landen in het zuiden van Europa!

Spanje en Portugal zijn de topbestemmingen voor zon zoekend België, waar wacht je op?

Spanje is al jaren een van de populairste bestemmingen onder Belgen en het Spaanse Andalusië is misschien wel dé plek voor een prachtige rondreis Spanje. Andalusië zit vol prachtige bezienswaardigheden en een aantal fabelachtige steden zoals Málaga en Sevilla. Met een huurauto bepaal je zelf het tempo en geniet je optimaal van de gebieden die jou het meest aanspreken.

Portugal is al jaren een rijzende ster wat betreft toeristische bestemmingen voor Belgen en ook in de lijst van vakantiebestemmingen voor 2018 belooft het weer goed te scoren. Badplaatsen met fantastische stranden en bruisende centrums waar je tot in de late uurtjes van een goede borrel kunt genieten. Dat samen met de fenomenale flora en fauna zorgt voor de ideale locatie voor een heerlijke rondreis.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter