Van der Valk Hotel Luxembourg - Arlon

Aarlen, Wallonië, België

Luxemburg

Executive kamer

Aarlen

Luxemburg

Belgische Ardennen

Belgische Ardennen

Luxemburg

Van der Valk Luxembourg-Arlon

Modern hotel in de Belgische Ardennen

Het Van der Valk Luxembourg-Arlon ligt in de kleinste Belgische provinciehoofdstad Aarlen, ook de oudste stad van België. Van der Valk staat bekend om haar uitstekende restaurants en in dit hotel heb je de keuze uit het à-la-carterestaurant Le Nid en Brasserie L’Oeuf. De chef werkt met producten uit eigen groente- en kruidentuin.

Aarlen doet Frans aan, terwijl de dorpen eromheen typisch Luxemburgs zijn. Vanuit het hotel sta je zo in Frankrijk of Luxemburg zelf, maar bezoek ook zeker het autovrije stadscentrum. Wandel door de historische straatjes en de Koninklijke trappen richting de kerk en oude resten van de citadel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.