Fly & Drive Toscane & Umbrië

Toscane, Italië: Radda in Chianti & Collepepe

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Chianti, Toscane

Florence

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Giotto's Campanile, Florence

Toscane

Radda in Chianti

Borgo Castelvecchi, Localita Castelvecchi

Borgo Castelvecchi, Localita Castelvecchi - Standaardkamer

Borgo Castelvecchi, Localita Castelvecchi

Borgo Castelvecchi, Localita Castelvecchi

Borgo Castelvecchi, Localita Castelvecchi

Borgo Castelvecchi, Localita Castelvecchi

Toscane

Perugia

Umbrië

Abbazia Collemedio, Via del Convento

Abbazia Collemedio, Via del Convento

Abbazia Collemedio, Via del Convento - Classic kamer

Abbazia Collemedio, Via del Convento

Abbazia Collemedio, Via del Convento

Verleidelijk Umbrië & Toscane

Je hoort wat vogels kwetteren, ruikt de geur van verse koffie en wordt verblind door de goudgele gloed die de Italiaanse zon over het glooiende landschap werpt. 

Wordt wakker in een landhuis tussen de heuvels van Toscane. Op je gemak stap je in de huurauto en tour je naar Florence waar schitterende fresco’s op je wachten om bewonderd te worden. Cruise langs uitgestrekte stranden in Livorno, geniet van een heerlijke wijnproeverij en tour in de wijngaarden van Borgo Castelvecchi en vervolg je reis naar de groene heuvels van Umbrië. Hier vind je je basis in Collepepe, in een oud klooster met een vorstelijke tuin. Verlaten landwegen brengen je naar kletterende watervallen en typisch Italiaanse dorpjes. Niet alleen vind je hier de beste olijfolie van het land, ook de zwarte truffels zijn goddelijk. Een culinair feestje waar je nog lang aan terug zult denken!

Goed om te weten

Reis je vanuit Eindhoven of Brussel Charleroi? Dan is de volgorde van je Fly & Drive anders. Je reist dan eerst naar Umbrië en vervolgens reis je door naar Toscane. Zie de reisdetails voor meer informatie met betrekking tot de dag-tot-dag.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.