Wellings Parkhotel

Kamp-Lintfort, Nederrijn, Duitsland

Düsseldorf

Düsseldorf

Düsseldorf

Düsseldorf

Wellness aan de Nederrijn

Wellings Parkhotel ligt naast een park aan de rand van het dorpje Kamp-Lintfort en wordt omgeven door een tuin met vijver. In deze stijlvolle en rustige omgeving kun je heerlijk wandelen, genieten van uitstekende wijnen en proeven van culinaire hoogstandjes.

Alle kamers van Wellings Parkhotel zijn uniek ingericht met modern meubilair en oog voor detail. Dat zie je bijvoorbeeld aan de kleurrijke decoraties aan de wanden: deze geven de kamers een eigen karakter. Vanuit de kamer kijk je uit over het park, de vijver of de bloemrijke hoteltuin. De natuurrijke omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Ook steden als Düsseldorf, geliefd vanwege mode en cultuur, zijn in de nabijheid.  

In het chique restaurant wacht je ‘s ochtends een uitgebreid ontbijt: neem plaats in de serre of op het terras in de tuin en neem de omgeving in je op. Als het frisser is, kun je bij het haardvuur heerlijk loungen met een kop koffie. ‘s Avonds proef je van culinaire verrassingen met een moderne touch, gepaard met uitmuntende wijnen uit de kelder. Sluit de dag daarna feestelijk af met een cocktail op het sfeervolle terras aan de vijver.

Goed om te weten

Gasten kunnen vooraf een tafel in het hotelrestaurant reserveren voor de tweede avond van het verblijf.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.