Wyndham Halcyon Resort La Souterraine

Noth, Limousin, Frankrijk

Prestige kamer met uitzicht op het meer

Prestige kamer met uitzicht op het landschap

Prestige kamer met landzicht

Charmant kasteel

De Limousin is de Franse streek waar de roodbonte koeien met hun boer over de kleine wegen sjokken, op weg naar de weide. Waar je met het autoraam open geniet van een zachte bries en de geur van de kleurrijke, weelderige velden. De streek is steenrijk en kent het laagste populatiecijfer van Frankrijk. Rust, luxe en ruimte alom. Château de la Cazine at Wyndham Halcyon Resort La Souterraine ligt in het midden van de Limousin, omgeven door groene velden en met een bosrijke achtergrond.

Verken de omgeving te voet, te paard of te fiets en laat je betoveren door de ongerepte omgeving. Kom tot rust tijdens een schoonheidsbehandeling of vis urenlang in het rijk gevulde meer, waar onder andere een grote groep karpers zwemt. Bij zomers weer kun je tevens genieten van een duik in het verwarmde buitenzwembad. Het hotel is een heerlijk ontspannen sprookje: het is dan ook een populaire trouwlocatie.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.