Zonnige uitvalsbasis aan de kust van Barcelona

Costa Brava, Spanje: Arenys de Mar

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Costa Brava

Barcelona

Strand van Barcelona

Costa Brava

Vila Arenys Hotel, Costa Brava

Vila Arenys Hotel, Costa Brava

Vila Arenys Hotel, Costa Brava

Vila Arenys Hotel, Costa Brava

Vila Arenys Hotel, Costa Brava

Vila Arenys Hotel, Costa Brava

Vila Arenys Hotel, Costa Brava

Vila Arenys Hotel, Costa Brava

Costa Brava

Calella, Costa Brava

Casa Batlló, Barcelona

Costa Brava

Sprankelende Costa Brava

Het is er bezaaid met idyllische baaitjes met sprankelend water, grillige rotsen en goudgeel zand. Aan de Costa Brava staat het strand centraal, zo ook in Arenys de Mar. Maar als je verder het binnenland in trekt kom je bij het ware Catalonië. De kunst van de wereldberoemde Dali siert de nodige dorpen en steden en hij haalde niet voor niets zijn inspiratie uit dit meesterlijke landschap.


In Vila Arenys Hotel stap je in je huurauto en toer je langs de spectaculaire kustlijn met talloze vissersdorpjes. De indrukwekkende Catalaanse keuken verwerkt de verse vangst vervolgens weer tot ware kunstwerken. Na deze smaaksensatie duik je nog even de geschiedenis in in een bombastische kathedraal en troef je dag af met een magische zonsondergang op het dak van Vila Arenys Hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.