België is een van de meest veelzijdige Europese landen voor het vieren van een vakantie. De prachtige historische plaatsen in Vlaanderen, de mooie natuurgebieden in de Belgische Ardennen, de leuke Noordzeekust nabij Brugge met het mooie Fort Napoleon en heerlijke bourgondische steden hebben veel te bieden. Wil je voordelig op vakantie in België? Dan bieden wij je een flink aantal steeds wisselende aanbiedingen voor vakanties die perfect bij je passen!

Luxe wellness hotels of liever logeren in een historisch landhuis?
Houd je van een actieve vakantie en lijkt het je leuk om in de Belgische Ardennen te klimmen? Of stap je liever op een mountainbike om flink wat kilometers te maken binnen een prachtige omgeving? Wissel activiteiten in de buitenlucht af met een heerlijke shopping trip in een van de gezellige winkelsteden in België. Kies voor Brugge, Gent of Antwerpen en sluit de dag af met een pintje in een gezellig café. Ook verblijven in een luxe wellness hotel of in een prachtig historisch gebouw behoren tot onze aanbiedingen voor vakanties in België.

Belgische vakanties met korting
Niets is leuker dan het uitkijken naar een heerlijke vakantie op een perfecte locatie. Onze Travelbird reisexperts zijn continu op zoek naar de beste en meest voordelige reizen in binnen- en buitenland. Van Belgische breaks tot uitgebreide pakketreizen naar exotische bestemmingen en van vakantiehuisjes met korting tot een heerlijke Fly & Drive vakantie naar jouw droomland. Ontdek onze steeds wisselende last minute vakanties en aanbiedingen voor hotels in Antwerpen en in andere steden in België, voor uitgebreide all-inclusive vakanties en perfecte landelijke vakanties in alle luxe.

Voorbeelden van onze aanbiedingen voor een vakantie of weekendje weg in België zijn:
  • Bezoek de mooie Noordzeekust van België met heerlijke plaatsen als Brugge
  • Boek een weekendje weg in Antwerpen
  • Ontspan volledig of kies voor een actieve vakantie in de Ardennen
  • Boek een voordelig hotel op doorreis door België
  • Kies voor een familievakantie nabij Plopsaland
  • Kajakken of kanoën vanuit een voordelig hotel bij de rivier de Ourthe

Bekijk onze aanbiedingen en boek een voordelige vakantie in de Ardennen, beleef een heerlijke wellness break of kies voor een rondreis tussen de leukste steden van België. Dit land heeft een enorme rijkdom aan cultuurhistorische schatten en prachtige natuur. Wij maken het mogelijk om reizen, een hotel of een verblijf in een vakantiepark te boeken met een korting die kan oplopen tot wel 70% voordeel op vakanties. Ontdek nu hoe voordelig jouw trip naar België kan zijn en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen!

Actuele aanbiedingen