Fly & Drive langs Spaanse paradores

Spanje: Avila, Salamanca, Plasencia, Trujillo, Oropesa, Madrid

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Plasencia

Salamanca

Route (C) Map created by Travellerspoint

Avila

Parador De Avila

Parador De Avila

Avila

Salamanca

Parador de Salamanca

Parador de Salamanca

Salamanca

Parador de Plasencia

Parador de Plasencia

Parador de Plasencia

Trujillo

Parador de Trujillo

Parador de Trujillo

Parador de Trujillo

Parador de Trujillo

Parador de Trujillo

Trujillo

Trujillo

Oropesa

Parador De Oropesa

Parador De Oropesa

Parador De Oropesa

Parador De Oropesa

Madrid

Hotel Mayorazgo, Madrid

Hotel Mayorazgo, Madrid

Hotel Mayorazgo, Madrid

Madrid

Overnachten in historisch erfgoed in Spaanse steden

Aan het begin van de 20ste eeuw besloot de Spaanse regering het onderhoud van historisch erfgoed te verenigen met het toerisme. Talloze oude paleizen, kloosters en landhuizen werden ingericht als gastenverblijf. Tijdens deze rondreis bezoek je per huurauto vijf van deze bijzondere paradores, allen gelegen in een verbluffende omgeving. Krijg je de kriebels om ook Madrid te bezoeken als je zo dichtbij bent? Kies dan voor de optie voor negen nachten waarvan je de laatste twee nachten in Madrid verblijft.

Traditionele gerechten, rustieke tuinen, kasteeltorens en betoverende hallen staan je te wachten tijdens een inspirerende reis vol eeuwenoude stedenpracht. De unieke stijl en de schitterende omgeving van de paradores, gecombineerd met hun uitstekende restaurants, maken dat ze een ideale setting zijn voor een luxe verblijf in Spanje. De restaurants zijn van een hoog niveau met de focus op regionale gerechten en uitstekende lokale wijnen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.