Comfortabel reizen per vliegtuig én zelf op avontuur met de auto: een fly and drive is dé manier om kennis te maken met je favoriete eiland, streek of land! Vlieg je vakantie op een comfortabele en snelle manier tegemoet en ga bij aankomst met een huurauto op avontuur op je vakantiebestemming. Bekende hoogtepunten, maar ook onontdekte pareltjes... Je hoeft er niets van te missen!

Natuurlijk is de rode lijn van je reis al bepaald, maar het leuke van een fly and drive is juist dat je zelf bepaalt hoe de reis tussen je hotels verloopt. Door kleine pittoreske straatjes, langs echte highlights van een regio tot restaurants waar je graag voor omrijdt. Je kiest zelf wat je wilt zien en dat bezorgt je dat échte vrijheidsgevoel! Kun je niet wachten tot de reis kan beginnen en wil je alvast wat vakantievoorpret beleven? Dan kun je alvast een lijstje maken met bezienswaardigheden die je sowieso wilt bezoeken tijdens je vakantie.

Is het rijden over Route 66 je droom of heb je altijd al die culinaire wijnroute door Italië willen afleggen? Europa is een snoeppot vol bestemmingen. En omdat je het eerste deel van je reis per vliegtuig aflegt, zijn ook bestemmingen buiten Europa perfect voor een fly and drive vakantie! Spanje, Portugal, Italië en Kroatië zijn populair om met een huurauto te verkennen. Het zijn stuk voor stuk landen die net iets te ver zijn om vanuit België naartoe te rijden, maar zijn daarentegen dankzij hun gevarieerde landschappen en goede infrastructuur ideaal om met de auto te doorkruisen! Ga je liever wat verder weg? Dan zijn Zuid-Afrika en Florida erg geliefde bestemmingen voor een autovakantie. Kiezen wordt nog lastig, maar een ding is zeker: met dit type vakantie ga je onbezorgd op avontuur! 

Actuele aanbiedingen