Le Colombier Colmar

Colmar, Frankrijk

Colmar

Le Colombier Colmar

Terras

Le Colombier

Le Colombier Colmar

Wijnkelder van het hotel

Le Colombier Colmar

Biosauna

Fitnessruimte

Ontbijtruimte

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Colmar

Colmar

Colmar, Klein Venetië

Colmar

Colmar

Colmar, Klein Venetië

4*-Hotel in het Klein Venetië district in Colmar, de hoofdstad van de Elzas-wijnen, incl. ontbijt & gebruik van de biosauna

Het sfeervolle viersterrenhotel, met typische houten luiken en smeedijzeren balkons, ligt in het centrum van het historische plaatsje Colmar. Alle kamers en suites hebben een unieke klassieke sfeer en inrichting. Je kunt hier heerlijk ontspannen in de sauna of op het terras van de binnenplaats waar je enkel het geklater van de monumentale fontein hoort.

De Elzas is een ideale vakantiebestemming, hier geniet je van de veelzijdige natuur en de rijke geschiedenis van middeleeuwse dorpjes. Slenter door de eeuwenoude straatjes en proef witte wijn tijdens een wijntour door het gebied. Het hotel ligt op slechts 30 kilometer van Straatsburg, ook wel bekend als kunst- en geschiedenisstad, waar je de mooiste moderne kunst, maar ook historische kunstschatten kunt bekijken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.