Vergaap je aan de steden van de Tsaar: Moskou & Sint-Petersburg

Rusland: Moskou & Sint-Petersburg

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Rode Plein, Moskou

Sint-Petersburg

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Moskou

Moskou

Moskou

Hotel Izmailova - Moskou

Hotel Izmailova - Moskou

Hotel Izmailova - Moskou

Hotel Izmailova - Moskou

Moskou

Moskou

Sint-Petersburg

Sint-Petersburg

Hotel Oktyabrskaya - Sint-Petersburg

Hotel Oktyabrskaya - Sint-Petersburg

Hotel Oktyabrskaya - Sint-Petersburg

Sint-Petersburg

Moskou

Ervaar de grandeur van fascinerend Moskou en de pracht van Sint-Petersburg tijdens een bijzondere dubbele stedentrip met de trein

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van de regio. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 5 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - Moskou
Vandaag vlieg je naar het prachtige Moskou. Indien je kiest voor de aanbieding inclusief privétransfers word je op de luchthaven ontvangen en naar je hotel gebracht. Je komt in de middag of avond aan en hebt na het inchecken in je hotel nog tijd om de omgeving te verkennen! Je verblijft 3 nachten in Izmailova Gamma/Delta Hotel (of vergelijkbaar), incl. ontbijt.

Dag 2: Moskou
Na een heerlijk ontbijt trek je de wandelschoenen aan en ben je klaar voor jouw verkenningstocht door betoverend Moskou. Hier vind je het indrukwekkende Rode Plein met het mausoleum van Lenin en het Kremlin, het machtscentrum van Rusland. De bijzondere wijk Zamoskvoretsje is een echte aanrader. Deze voormalige handelswijk barst nu uit zijn voegen van de trendy winkels, moderne kunst en hippe koffiebars.

Boek je deze reis inclusief excursies? Dan wacht je gids op je in het hotel. Je bezoekt het Rode Plein met de Basiliuskathedraal en het GUM en ontdek de pracht van de Moskouse metro.


Dag 3: Moskou
De turbulente Russische geschiedenis is in heel Moskou voelbaar. Na de val van de Sovjet-Unie is de stad veranderd in een verzamelplek voor zowel de rijkste, meest bombastische gebouwen als vervallen Sovjet-architectuur. Dompel je onder in internationale allure in de winkelcentra Gum en Tsum of trek naar de Tverskaja Oelitsa, de straat die vroeger als processieroute werd gebruikt door de Tsaren en tegenwoordig een schril contrast laat zien tussen de grauwe architectuur van de communistische periode en de tierelantijnen van de aristocraten uit de Russische geschiedenis.

Dag 4: Moskou - Sint-Petersburg
Vandaag neem je in de ochtend of middag de trein van Moskou naar het indrukwekkend mooie Sint-Petersburg. Boek je deze reis inclusief privétransfers, dan word je in Moskou naar het station gebracht en in Sint-Petersburg opgehaald en bij je hotel afgezet. Na aankomst in het hotel heb je tijd om alvast een blik te werpen op de hoogvliegers van deze bijzondere stad. Je verblijft 2 nachten in Hotel Oktiabrskaya (of vergelijkbaar), inclusief ontbijt.

Dag 5: Sint-Petersburg
Tsaar Peter de Grote haalde bij het stichten van deze prachtige stad zijn inspiratie uit steden als Amsterdam en Venetië. De vele grachten en bijzondere bouwstijlen, maar ook het Hermitage museum met werken van o.a. Hollandse meesters als Rubens, Hals en Rembrandt van Rijn, zijn hier het resultaat van. De straat Nevsky Prospekt brengt je van het paleisplein naar de Anichkov brug, via alle belangrijke bezienswaardigheden van deze indrukwekkend mooie stad.

Boek je deze reis inclusief excursies? Met de stadstour van Sint-Petersburg bezoek je de kathedraal op het Bloed, de Paleisbrug en wandel je naar de St. Peter en Paul Vesting aan de overkant van de rivier de Neva.

Dag 6: Sint-Petersburg - de gekozen luchthaven
Boek je deze reis inclusief privétransfers? Dan word je van je hotel in Sint-Petersburg naar de luchthaven gebracht. Het is tijd om Rusland vaarwel te zeggen en terug te vliegen naar de door jou gekozen luchthaven.


Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.