Lekker uitwaaien in eigen land of kies je voor een strandvakantie waar je bijna altijd kunt genieten van heerlijke zomertemperaturen? Wij verzamelen keer op keer de leukste bestemmingen en bieden heerlijke zonvakanties binnen Europa of in verre exotische oorden.

Populaire vakantiebestemmingen met veel zon

Natuurlijk behoren landen als Spanje, Portugal en het prachtige Griekenland tot populaire vakantielanden waar veel zonuren zijn. In de Mediterrane landen kun je vaak een heerlijke combinatie maken tussen zee, zon en strand en het bekijken van historische bezienswaardigheden, ruïnes en tempels. Liever shoppen? Struin langs de boulevard of zoek grotere steden als Barcelona en Lissabon op! Ook Marokko, Tunesië en natuurlijk het mooie Kroatië met betoverende stranden worden terecht vaak gekozen als vakantiebestemming.

Wat is jouw favoriete strandvakantie?


- Wil je zelf liever niet te veel regelen? Bekijk onze pakketreizen voor strandvakanties inclusief heerlijke hotels, vluchten en meer en ga zonder zorgen de zon tegemoet.
- Liever op verkenningstocht op je eigen tempo? Dan is een Fly & Drive een perfecte optie. Jouw vluchten en hotels zijn geboekt en je huurauto staat op je te wachten bij de luchthaven!
- Ga op zonvakantie naar een exotische bestemming, zoals Dubai, Thailand, Indonesië of de Verenigde Staten. We bieden onvergetelijke reizen met of zonder excursies in heerlijke hotels met zwembaden en bijvoorbeeld wellnessfaciliteiten.

Strandvakantie of een zonvakantie? Zon, zee en vakantie horen onlosmakelijk bij elkaar. Waar kun je de zon beter gaan opzoeken dan op een idyllisch strand, waar je met een cocktail in de hand van het weldadige licht geniet en ultiem relaxt? Het is niet voor niets dat mensen bij het woord “vakantie” meteen aan de zee denken. Hier draait namelijk alles om pure ontspanning. Vergeet je zonnemelk niet! De zon mag dan weldadige effecten hebben op ons lichaam, ook hier geldt: overdaad schaadt.

Of je nu kiest voor de schoonheid van de stranden op de Griekse eilanden, liever een bezoekje brengt aan een van de vele Spaanse Costa’s of toch de paradijselijke kuststroken van Portugal of kiest voor een autovakantie Italië waarbij je de leukste streken verkent: we hebben voor elke reiziger wel iets in petto. Liever duiken of snorkelen in Phuket? Of Monkey Island bezoeken? Bekijk het aanbod en laat je inspireren voor jouw volgende vakantie!

Actuele aanbiedingen