Met tot wel 70% korting op een luxe wellnessbreak in eigen land of een spa-retraite op een tropische bestemming ver weg kun je jezelf en je portemonnee eens goed in de watten leggen met een welverdiende vakantie. Wij hebben een aantal bijzonder goede deals voor je geregeld in vier- en vijfsterrenresorts en wellness hotels. Waar kun je op rekenen?

Een korting tot wel 70% op de beschikbare online prijzen voor wellness reizen, een weekendje weg met een zwembad, hamam en meer of luxe behandelingen en ontspannende massages in een luxe wellnessresort – wat kan het leven toch zwaar zijn... Van een luxe spabreak tot een compleet verzorgde wellnessvakantie aan de andere kant van de wereld, bij ons vind je de meest ontspannende wellness aanbiedingen voor gegarandeerd de laagste prijs.

Wij zorgen voor grote kortingen dankzij de goede deals die we met de beste hotels ter wereld kunnen sluiten, zodat je het zelf niet hoeft te doen. Een win-win stituatie. Of het nu gaat om een wellnesshotel op het platteland of een supersjiek spa-resort midden in de stad, jij boekt tegen de laagste tarieven bij TravelBird. De jacuzzi, hamam en massages wachten op je en de zachte badjassen en slippers staan al klaar.

Kies voor een voordelig en luxe wellnesshotel en geniet van de:

Sauna
Zwembaden
Jacuzzi
Massages
Wellnessfaciliteiten
Schoonheidsbehandelingen


En nog veel meer! Bekijk onze aanbiedingen en laat jouw stress in stoom opgaan in een wellness hotel.

Actuele aanbiedingen

Binnenkort beschikbaar: