Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief trein
 • Reisgids inclusief

Barcelona en Valencia met de trein

 • Rondreis
 • 4 of 6 nachten
 • Spanje
Nu vanaf € 409,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Combineer Barcelona en Valencia in een dubbele citytrip! 4 of 7 nachten incl. treinticket en heen- en terugvlucht

Kiezen tussen een citytrip naar Barcelona of Valencia? We begrijpen het: een keuze maken tussen deze twee Spaanse parels is niet gemakkelijk. Gelukkig bestaat er zoiets als dubbele citytrips! Zo kan je het beste van beide steden in een vakantie combineren! Reis van de Sagrada Familia en het Park Guëll naar de stad waar paella ontstaan is. Krijg je er al zin in? Op naar Spanje!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Apartaments Aragó565 (in Barcelona)
 • 2 of 3 nachten in Expo Hotel Valencia (in Valencia)
 • Ontbijt (Let op: enkel in Expo Hotel Valencia)
 • Heenvlucht van Zaventem of Eindhoven naar Barcelona
 • Terugvlucht van Valencia naar Zaventem of Eindhoven
 • Treintickets van Barcelona naar Valencia
Het beste van Barcelona en Valencia

Barcelona en Valencia, beide steden hebben zo veel gemeen en toch zijn ze verschillend! Beide steden barsten van cultuur, gezellige straatjes en bruisende pleinen. En ze beschikken allebei ook nog eens over een strand. Reken daar de Spaanse gastvrijheid bij en je hebt twee topsteden gevonden! Aan jou om te ontdekken wat deze steden zo uniek maakt!

Bij een rondreis van 4 nachten verblijf je 2 nachten in Barcelona en 2 nachten in Valencia. Op dag 3 van je verblijf vertrek je met de trein van Barcelona naar Valencia. Bij een rondreis van 6 nachten verblijf je 3 nachten in Barcelona en 3 nachten in Valencia. Op dag 4 vertrek je dan met de trein van Barcelona naar Valencia. Let op: hieronder staat een rondreis van 4 nachten beschreven.

Reisschema

Dag 1 - 3: Barcelona

Welkom in Spanje! Wanneer je landt op de luchthaven van Barcelona verschijnt er spontaan een glimlach op je gezicht. De komende dagen zal je immers genieten van de Spaanse zon, heerlijk eten en twee prachtige steden. Te beginnen met de Catalaanse hoofdstad Barcelona. Voor een citytrip zit je h... Lees meer

Apartaments Aragó565

Dag 4 - 6: Valencia

Op de vierde dag is het tijd om Barcelona vaarwel te zwaaien. Gelukkig is je vakantie allesbehalve over. Je reist immers met de trein naar je volgende bestemming: Valencia! Deze stad is een plek waar het verleden en het heden hand in hand gaan. Je vindt hier een charmant middeleeuws centrum, m... Lees meer

Expo Hotel Valencia

Reisgids inclusief

De reisgids bevat een beknopt overzicht van leuke bezienswaardigheden, restaurantjes, musea en meer. Na het boeken kan je de reisgids openen via de TravelBird-app.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfers in Barcelona en Valencia
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Korting

Niet van toepassing

Babybed

Niet beschikbaar

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Treintickets

Je ontvangt de treintickets bij je reisdocumenten

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Locatie

Apartaments Aragó565 ligt in de wijk Eixample, op ca. 1,1 km van de Sagrada Familia. De afstand naar de luchthaven Barcalona-El Prat bedraagt ca. 15 km.

Expo Hotel Valencia ligt aan een winkelcentrum, vlak bij de Jardín del Turia. Het stadscentrum ligt op 1,5 à 2 km wandelen. Vanaf de luchthaven van Valencia bedraagt de afstand ca. 10,5 km.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter