• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Dubai & Abu Dhabi

 • Rondreis
 • 7 of 8 nachten
 • Verenigde Arabische Emiraten
14 beoordelingen
Nu vanaf € 799,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 39 keer geboekt

Ontdek de pracht en praal van de Verenigde Arabische Emiraten! Verblijf 7 of 8 nachten in twee hotels, incl. dagelijks ontbijt, heen- en terugvlucht en transfers

Futuristische wolkenkrabbers, dure sportwagens en woestijn zo ver je maar kan zien... de Verenigde Arabische Emiraten is een land van extremen! Hier ga jij op zoek naar je eigen Arabische sprookje. Je verkent twee van de meest extravagante steden ter wereld: Dubai en Abu Dhabi. Je verblijft in vier- en vijfsterrenhotels en dompelt je onder in het luxueuze leven dat bij deze bestemming past. Dat het een onvergetelijke reis wordt, staat nu al vast!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 4 of 5 nachten in Auris Inn Al Muhanna in Dubai
 • 3 nachten in Park Rotana Abu Dhabi in Abu Dhabi
 • Dagelijks ontbijt
 • Heen- en terugvlucht vanaf Zaventem, Amsterdam of Düsseldorf naar Dubai
 • Alle transfers
Extra optie
 • Stadstour in Dubai (ca. 3-4 uur)
 • Woestijnsafari per 4x4 met diner (dagelijks, ca. 5-6 uur)
 • Dhowcruise met diner (dagelijks, ca. 3 uur)
 • Ticket voor Burj Khalifa (dagelijks, let op: transfer niet inbegrepen!)
 • Stadstour in Abu Dhabi (dagelijks, ca. 3-4 uur)
 • Ticket voor Ferrari World Abu Dhabi (dagelijks, let op: transfer niet inbegrepen!)
Welkom in de Verenigde Arabische Emiraten

Exact zeven zijn het er, de Verenigde Arabische Emiraten. Samen vormen ze een van de rijkste landen ter wereld. En jij, jij verkent binnenkort twee van deze reuzen uit het Midden-Oosten: Dubai en Abu Dhabi. Hier komen verschillende werelden, culturen en tijdperken samen. In dit land staan hypermoderne wolkenkrabbers lijnrecht tegenover traditionele soeks en eetstalletjes. Bereid je maar voor op een onvergetelijke reis!

LET OP: hieronder staat een reisoverzicht voor een reis van 7 nachten beschreven. Je verblijft dan 4 nachten in Dubai en 3 nachten in Abu Dhabi. Bij een reis van 8 nachten verblijf je 5 nachten in Dubai en 3 nachten in Abu Dhabi.

Reisschema

Dag 1 - 4: Dubai

Welkom in Dubai! Wanneer je landt in de luchthaven, staat je transfer al op je te wachten. Op naar het hotel! Zin om even te bekomen van de vlucht? Rust dan kan je de rest van de dag uitrusten in je hotelkamer. Of sta je te popelen om eropuit te trekken? In Dubai valt voldoende te beleven. Van... Lees meer

Auris Inn Al Muhanna Hotel - Al Barsha - Dubai - United Arab Emirates

Dag 5 - 8: Abu Dhabi

Op dag 5 is het tijd om Dubai vaarwel te zwaaien. Tijd om door te reizen naar je volgende bestemming: Abu Dhabi. Ook de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten heeft veel moois voor jou in petto. Maar na de transfer wil je misschien even wat uitpuffen in het hotel. Wat dacht je van enkel... Lees meer

Park Rotana - Abu Dhabi - United Arab Emirates
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Toeristenbelasting 15 Dubai Dirham (ongeveer € 3,70) per kamer per nacht
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Korting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
- Een kind van 0 t.e.m. 6 jaar verblijft gratis in de hotels.
- Een kind van 7 t.e.m. 12 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.
- Een 3e volwassene (vanaf 13 jaar) krijgt korting, afhankelijk van de reisdatum en verblijfsduur.

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Woestijnsafari per 4x4 met diner (optioneel)

Tijdens de woestijnsafari reis je samen met max. 5 personen in een jeep onder begeleiding van een Engelstalige gids.

Volgorde optionele excursies

LET OP: de volgorde van de optionele excursies is hier slechts een voorbeeld. Bij aankomst in Dubai krijg je te horen wanneer je aan de excursies van jouw keuze zal deelnemen.

Groep

Dit is een individuele reis.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.

Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visum

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar de Verenigde Arabische Emiraten reist, heb je geen visum nodig. Je paspoort dient over minstens 2 lege pagina's te beschikken en bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten nog 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie over visa- en paspoortvereisten raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/.

Vaccinaties

Reis je naar de Verenigde Arabische Emiraten, dan heb je mogelijk vaccinaties nodig tegen DTP (difterie, tetanus en polio) en hepatitis A. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter