Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Kerstmarkt Düsseldorf/Keulen/Aken + bus

  • Ervaring
  • Lommel
€ 39,- -49%
Voor € 19,90
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Stap op de bus en beleef een dag vol lekkernijen en fonkelende lichtjes op de kerstmarkt van Keulen, Düsseldorf of Aken

Met een dikke winterjas, een mooie wollen sjaal en een paar superzachte wanten sta jij te wachten bij de opstapplaats van de bus. Jij kan niet wachten tot je je bestemming bereikt: een van de roemrijke Duitse kerstmarkten. Keulen, Düsseldorf of Aken, welke stad wordt het voor jou? Op zich maakt het niet zoveel uit, want in alledrie de steden worden de mooiste kraampjes uitgestald op de pleinen. De glühwein en de chocolademelk vloeien rijkelijk en de geur van zoetigheid en gebraden worstjes boksen tegen elkaar op. Met een zak vol pakjes en kerstdecoratie stap je aan het einde van de dag weer de bus op. Goedgemutst weer naar huis na een dag vol ongeëvenaarde kerstsfeer!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Busreis (vanaf opstapplaats naar keuze) naar Düsseldorf, Aken of Keulen en terug
  • LET OP: vergeet in stap 2 van het boekingsproces niet je opstapplaats te selecteren bij "Extra opties"
Duitsland, kerstland

In Duitsland heeft elke stad wel zijn eigen kerstmarkt. Of moeten we zeggen, kerstmarkten? Het lijkt wel alsof niet een plein, zelfs niet een klein piepklein hoekje, gevrijwaard blijft van prachtige decoraties. En dan hebben we het nog niet gehad over de leuke kraampjes die doorheen de stad verspreid staan. Hier koop je prachtige pakjes, mierzoete lekkernijen en schitterende versieringen voor in je eigen huis. Een schattig kaarshoudertje hier, een pak stijlvolle servetten daar... De kerstsfeer die je op deze markten vindt, trek je thuis meteen door. Trakteer jezelf tot slot op een heerlijk broodje bratwurst en ga nadien meezingen met de leukste kerstliedjes bij het glühweinkraam. Dat het een dag vol sfeer wordt, staat in de (kerst)sterren geschreven!

Welke kerstmarkt wordt het?

Je hebt keuze tussen 3 magische kerststeden. Op welke stad valt jouw oog? Keulen, Aken of Düsseldorf?

  • Keulen en kerst, dat is een goddelijke combinatie! Werkelijk overal vind je hier kerstmarkten, groot of klein. Wil je een overzicht van alle kerstpracht? Beklim dan de magistrale dom van Keulen en kijk vanaf de hoogste toren uit over de daken van de talloze kraampjes. Aan de dom zelf vind je alvast een grote kerstmarkt, maar het is lang niet de enige van de stad. De Engelenmarkt met de witte kraampjes en lichtgevende engeltjes in de bomen op de Neumarkt is alvast een aanrader en ook de kleinere, traditionele kerstmarkt op het Rudolfplatz is een en al kerstmagie. (De bus rijdt naar Keulen op 2/12, 9/12, 16/12 en 17/12)
  • De kerstmarkt van Aken is minder verspreid dan die van Keulen. Hier vind je de meeste actie rondom de dom. Heb je deze imposante kathedraal al eens gezien? Alleen al daarvoor zou je even naar de stad van Karel de Grote afzakken! Maar jij komt natuurlijk voor de kerstambiance. Je volgt je neus naar de vele kraampjes met aardappelpannenkoekjes en peperkoek. Wandel langs de kleurrijke kraampjes en tik de leukste kerstsouvenirs op de kop, terwijl de kerstklassiekers uit de boxen knallen. Meer dan anderhalf miljoen bezoekers komen hier jaarlijks genieten van de zalige sfeer. Ben jij dit jaar een van hen? (De bus rijdt naar Aken op 9/12 en 16/12)
  • Volgens menig kerstmarktkenner is dit een van de leukste, zoniet dé leukste kerstmarkt van Duitsland: Düsseldorf! Net als bij Keulen zijn de markten hier verspreid over de hele stad. Op het Gustaf Grundgens Platz vind je alvast een gigantische schaatsbaan. Wie graag terugkeert in de tijd, voelt zich in zijn sas op het Marktplatz, waar oude ambachten zoals glasblazen en smederij centraal staan. Voor de kleintjes zijn er attracties zoals rijkelijk versierde draaimolens, voor de ouderen is er glühwein in overvloed! (De bus rijdt naar Düsseldorf op 2/12, 9/12, 10/12 en 16/12)
Hoe werkt het?

Na het boeken ontvang je een voucher. Print de voucher en neem hem mee naar de bus op de dag van je kerstmarktbezoek, het is je bewijs van betaling. Zonder geprinte voucher krijg je helaas geen toegang tot de bus. Tijdens het boekingsproces selecteer je je opstapplaats en de kerstmarkt van jouw keuze. Enkele dagen voor vertrek ontvang je dan de reisdocumenten met daarin de exacte opstapplaats en het uur van vertrek. Veel kerstmarktplezier!

Exclusief
  • Boekingskosten € 2,95 per persoon
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Per boeking kan je voor minimaal 1 en maximaal 10 personen een voucher reserveren. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De voucher is enkel geldig op de gekozen datum.

Kinderkorting

Niet van toepassing. Baby's kunnen mee in een draagstoel op de bus. Zij betalen de volle prijs; er wordt dan een eigen stoel voor hen gereserveerd.

Toegankelijkheid

Niet rolstoeltoegankelijk

Busreis

Je kiest tijdens het boeken je opstapplaats. Enkele dagen voor de reis krijg je het definitieve vertrekuur en het juiste busnummer.

Buslijn 1 heeft opstapplaatsen in Antwerpen, Herentals, Geel, Mol, Lommel en Houthalen.
Buslijn 2 heeft opstapplaatsen in Gent, Aalst, Brussel, Leuven, Lummen en Maasmechelen.

Duur van de reis

Je vertrekt tussen 6:30 uur en 9:00 uur en bent ca. 9 uren ter plaatse.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter