Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Dagticket Planckendael

  • Dierentuin
  • Mechelen
€ 27,50
Voor € 18,95
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Beleef een leuke dag tussen de dieren in het prachtige park Planckendael!

Zin in een avontuurlijk dagje uit met het gezin? Dan is er maar 1 adres voor jullie: Planckendael. Dit dierenpark ligt (heel toepasselijk) in Muizen bij Mechelen. Houd gerust een hele dag vrij om Planckendael te bezoeken, het park is maar liefst 42 hectare groot! Geen wonder dat grote dieren zoals olifanten, giraffen en neushoorns zich hier helemaal in hun sas voelen... Maar ook kleine dieren zijn hier in hun nopjes. Daarbij denken we niet alleen aan de vele babydiertjes die het park voortbrengt, maar ook aan de snoezige rode panda's, de guitige otters en de duttende koala's. Groot of klein, alle dieren voelen zich hier welkom. En dat geldt ook voor de bezoekers van Planckendael!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Een dagticket voor Planckendael
Een dagje Planckendael

Wist je dat... Kai-Mook, de favoriete olifant van het land, zwanger is? En wist je dat dat de olifantenfamilie van Planckendael in totaal maar liefst drie olifantenkalfjes verwacht? Jij ontdekt het wanneer je in Planckendael de verschillende continenten ontdekt. De olifanten zijn zeker niet de enige representanten van Azië! Zo is ook de rode panda van de partij. In Afrika wachten de giraffen en de zebra's je op. En er zijn ook speciale genodigden uit Madagasker: de pluizige ringstaartmaki's! Ook Amerikaanse en Europese diertjes zijn er in overvloed. Oh, en dan vergeten we natuurlijk nog de kangoeroes en koala's die helemaal van Oceanië aan de andere kant van de wereld afkomstig zijn... Dierenpret wissel je hier bovendien af met ambiance op de speeltuin. Maar blijf niet te lang plakken, wie weet mis je een van de voedermomentjes! Wanneer de voedermomenten en andere activiteiten plaatsvinden op de dag van je bezoek, kan je zien op https://www.planckendael.be/nl/dagprogramma/.

Hoe werkt het?

Je krijgt van ons na het boeken een bevestigingsmail met daarin de link naar je vouchers. Die voucher kan je direct downloaden en printen, het zijn je toegangstickets voor Planckendael! Met de tickets ga je op de dag van je bezoek (een dag naar keuze volgens de openingsuren van het park, tickets zijn geldig t.e.m. 30 april 2018) naar de ingang van het park. Zorg ervoor dat de barcode op je ticket duidelijk leesbaar is, want als dat niet zo is kan je de toegang tot het park geweigerd worden. Geweigerde tickets worden ook niet terugbetaald. Eens binnen in het park kan de dierenpret beginnen! Wij wensen je alvast een beestige dag in Planckendael!

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 1,- per persoon
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor D KMDA vzw. Je komt in een directe overeenkomst met D KMDA vzw. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal personen

Max. 4 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De voucher is geldig t.e.m. 30 april 2018 volgens de openingsuren van het park: https://www.planckendael.be/nl/dagprogramma/

Kinderkorting

Kinderen van 0 t.e.m. 2 jaar krijgen gratis toegang tot het park. Voor hen heb je dus geen voucher nodig

Toegankelijkheid

Planckendael is rolstoeltoegankelijk

Parking

Betalend parkeren op de parking van Planckendael (Er is een parking met 400 plaatsen aan de ingang + een parking met 1.600 plaatsen op de weg naar het park. In het laatste geval kan je gebruikmaken van de voetgangerstunnel om veilig in het park te geraken).

Parking kost € 8,- per dag.

Openingsuren

De openingsuren variëren van dag tot dag. Bekijk de actuele openingsuren op https://www.planckendael.be/nl/dagprogramma/

Tickets

Je krijgt bij je boekingsbevestiging de link naar de vouchers. De vouchers zijn je toegangstickets voor Planckendael. Print ze uit en neem ze mee naar het park. Ze zijn geldig op de eerste dag van het verblijf.

Voorwaarden tickets

De voucher geeft aan 1 persoon recht op toegang tot Planckendael.
De voucher is niet inwisselbaar in speciën, niet cumuleerbaar met andere acties, promoties of voordelen.
Parking niet inbegrepen.
Tickets die niet geldig scannen worden niet terugbetaald.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter