Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

De stranden van Chalkidiki met huurauto

 • Rondreis
 • 7 nachten
 • Griekenland
10 beoordelingen
Nu vanaf € 659,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Stap in je auto en reis langs de stranden van het Griekse Chalkidiki: 7, 10 of 14 nachten incl. ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

Een schiereiland dat eindigt in nog eens drie schiereilanden? Cool! Als de klauw van een dier hangt Chalkidiki vast aan het Griekse vasteland. Had jij de vrolijke naam van dit stukje Griekenland al eerder gehoord? Of ben je misschien vertrouwd met de naam van de andere drie schiereilandjes: Kassandra, Sithonia en Athos? Nu, dit is geen quiz, dus of je de plaatsnamen kent of niet doet er niet echt toe. Wat er wel toe doet is dat jij het betoverende Chalkidiki gaat verkennen met je huurauto. Paradijselijke stranden, een ongeziene natuurpracht en een hoop charmante Griekse dorpjes zijn er alvast in overvloed! Met een fris wijntje en een schaaltje olijven erbij krijgt de regio nog meer glans. Op naar dat goddelijke Griekenland!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 4, 5 of 7 nachten in Lemon Garden Villa (of vergelijkbaar) in Pefkochori
 • 3, 5 of 7 nachten in Elea Village (of vergelijkbaar) in Nikiti
 • Elke ochtend ontbijt
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem, Charleroi of Eindhoven naar Thessaloniki
 • Huurauto
Ken jij Chalkidiki nog nie(t)?

Dan is het tijd om daar verandering in te brengen! Dit wonderlijke schiereiland karakteriseert zich met mooie stranden en kraakhelder zeewater. En of er genoeg strand is! Dit schiereiland bestaat nog eens uit drie kleinere schiereilandjes. Een overvloed aan strand dus! Bovendien kan ook de culturele waarde van dit stukje Griekenland tellen.

Volgens de mythologie ontstond de opmerkelijke geografie van Chalkidiki tijdens een strijd tussen goden en giganten. Godin Athena slingerde een enorme berg naar de reus Enceladus, en poef! Daar was het schiereiland Kassandra. De reus Athos tilde op zijn beurt een rots op, mikte, en pats! De berg Athos was geboren. Het is een verklaring als een ander voor het ontstaan van dit magische stukje Griekenland. Ontdek berg en strand met je huurauto. Aan het einde van de reis zal je moeten toegeven dat zulke schoonheid alleen dankzij goddelijke interventie ontstaan kan zijn...

Hieronder lees je de reisbeschrijving van de rondreis van 7 nachten. Kies je de reis van 10 nachten? Dan blijf je 5 nachten in Pefkochori en 5 nachten in Nikiti. Kies je de reis van 14 nachten, dan verblijf je 7 nachten op beide bestemmingen.

Reisschema

Dag 1 - 4: Pefkochori

Het vliegtuig gaat landen! Het helderblauwe zeewater en de statige bergen kon je al een tijdje zien. Hoe lager jullie gaan, hoe meer je van het Griekse landschap kan onderscheiden. Die vage stipjes blijken prachtige olijfbomen te zijn, die witte puntjes Griekse huisjes. Eens je effectief gearr... Lees meer

Lemon Garden Villa  of vergelijkbaar

Dag 5 - 7: Nikiti

Op dag 5 reis je verder naar Nikiti. De historische badplaats oefent meteen een grote aantrekkingskracht op je uit met het idyllische strand. Bovendien is Nikiti ook de perfecte uitvalsbasis voor een verdere verkenning van het schiereiland Sithonia, het middelste van de drie schiereilandjes va... Lees meer

ACROTEL Elea Village  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Toeristenbelasting € 0,50 per kamer per nacht in Lemon Garden Villa
 • Toeristenbelasting € 1,50 per kamer per nacht in Elea Village
 • Toeristenbelasting € 0,75 per persoon per nacht
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Check-in

vanaf 14:00 uur

Check-out

tot 12:00 uur

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Kinderkorting

O.b.v. minimaal 2 volbetalenden per kamer:
Kind van 0 tot 11 jaar: krijgt 100% korting per verblijf
Baby's van 0 tot 1 jaar ontvangen een korting op de prijs van het vliegticket, maar mogen geen stoel bezetten en mogen geen ingecheckte bagage meenemen

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Korting extra personen

De korting is afhankelijk van de reisdatum en de verblijfsduur. In het boekingsproces krijg je de definitieve prijs te zien.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Huisdieren

Niet toegestaan

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter