Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf

Rondreis Elzas, Lotharingen & Champagne

 • Rondreis
 • Frankrijk
4 beoordelingen
€ 375,- -47%
Voor € 199,-
 • per persoon nu
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

De mooiste wijnstreken van Frankrijk betoveren je tijdens 7 dagen in 3 hotels met ontbijt, meerdere diners, een dag fietshuur en meer

Hou jij wel van een goed glaasje wijn? In het noordoosten van Frankrijk liggen enkele prachtige streken die garant staan voor kilometers aan wijngaarden en mooie steden. Jij gaat immers op rondreis door de Elzas, Lotharingen en de Champagnestreek! Deze omgeving is ideaal om lange wandel- of fietstochten te maken en als pauze klink je natuurlijk met een glaasje heerlijke streekwijn of champagne. On y va?

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten in A l'Arbre Vert in de Elzas
 • 2 nachten in La Maison Carrée in Lotharingen
 • 2 nachten in Hotel Tambourin in de Champagne
 • Elke ochtend ontbijt
 • Een welkomstdrankje, twee diners en toegang tot het binnenzwembad en de sauna bij A l'Arbre Vert
 • Een diner, een welkomstdrankje en een dag fietshuur bij La Maison Carrée
 • Een halve fles champagne en een fruitmand op de kamer in Hotel Tambourin
Reisschema

Dag 1 & 2: De wondermooie Elzas

Je rondreis start in een van de kleinste streken van Frankrijk: de Elzas, in de regio Grand Est! Daarom is de streek niet meteen de minste, de Elzas wordt wel eens een van de meest sprookjesachtige streken van Europa genoemd! Getuige daarvan zijn de kilometers aan wijngaarden, de vakwerkhuizen... Lees meer

A L'Arbre Vert

Dag 3 & 4: De charme van Lotharingen

De volgende stop van je rondreis ligt in Lotharingen. De afstand tussen je twee hotels is zo'n 175 km door het prachtige groene landschap. Lotharingen ligt ook in de regio Grand Est en is een van de groenste streken van Frankrijk! Je vindt er veel heuvels - bij de Vogezen tot wel 1363 mete... Lees meer

La Maison Carrée

Dag 5 & 6: Op naar de Champagnestreek!

De laatste halte van deze reis is in de Champagnestreek. Wist je dat je hier maar liefst 20 champagnehuizen vindt? Dit is hét moment om te klinken op het mooie leven hier in Frankrijk... Vergeet natuurlijk niet om enkele flessen in te slaan! Ook hier vind je veel natuurpracht; wat denk je van ... Lees meer

Hôtel Tambourin
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Toeristenbelasting in La Maison Carrée € 0,80 per persoon per nacht
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 baby t.e.m. 2 jaar per kamer

Kinderkorting

De korting is afhankelijk van de vertrekdatum en de reisduur. Tijdens het boeken krijg je de definitieve prijs te zien.

Babybed

Kinderen onder 17 zijn niet toegestaan, dus dit is niet van toepassing.

Korting extra personen

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Huisdieren

Niet toegestaan

Diner in Lotharingen

Het diner vindt plaats op de dag van aankomst bij La Maison Carrée in Lotharingen. Het restaurant is op zondag gesloten, indien je op zondag arriveert, vindt het diner de volgende dag plaats.

Locatie

Op amper 150 meter van de Moezel en ongeveer 13 km van Nancy vind je La Maison Carrée en Lorraine. Vanuit Brussel is het ongeveer 350 km naar je hotel.

Hotel Tambourin ligt in het hart van de champagnewijngaarden, vlak bij het centrum van Vitry-le-François. De stad Reims ligt op 80 km. Vanaf Brussel bedraagt de afstand zo'n 350 km.

Je hotel ligt in het Parc Naturel Régional des Vosges du Nord, in het centrum van Niederbronn-les-Bains. De afstand tot Brussel bedraagt ongeveer 400 km.

À l'Arbre Vert ligt in het hart van de Elzas, tussen de steden Colmar en Mulhouse in. De bekende wijnroute, die ligt op een boogscheut van je verblijf. Vanaf Brussel bedraagt de afstand ongeveer 500 km.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter