Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Duoticket balletvoorstelling Faust

  • Ervaring
  • Antwerpen
€ 126,-
Voor € 63,-
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Koop nu je duoticket voor de balletvoorstelling Faust van de Franse ster-choreograaf Jean-Christophe Maillot!

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, of we kondigen al dé balletvoorstelling van het jaar aan: Faust van de Franse choreograaf Jean-­Christophe Maillot. Er zijn redenen genoeg om dit sublieme spektakel niet te willen missen. Ten eerste is het een creatie geïnspireerd op het werk van Maurice Béjart. Daarnaast is er de prachtige muziek van Franz Liszt, live gespeeld door het Antwerp Symphony Orchestra. De voorstelling wordt verrijkt met een fascinerende, muzikale proloog van Bertrand Maillot, de broer van de choreograaf. Bovendien kreeg dit ballet, dat in Monte Carlo in première gang, al de prestigieuze Prix Benois de la Danse voor de beste choreografie. En tot slot: het wordt voor het eerst gedanst door de dansers van Ballet Vlaanderen! Grijp deze unieke kans om dit sublieme spektakel-ballet live te kunnen meemaken in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Deze aanbieding is inclusief:
  • Duoticket voor balletvoorstelling Faust in Stadsschouwburg Antwerpen
Faust door Ballet Vlaanderen

Maillot focust in zijn grandioos ballet op de driehoeksverhouding tussen de duivel Mephistopheles, Marguerite - als ideaalbeeld van innerlijke en uiterlijke schoonheid ­ en Faust, wiens ultieme kennis in het aanschijn van de dood echter waardeloos blijkt. De diabolische regels van het spel worden dan wel opgesteld, het noodlot blijkt sterker dan welke kracht ook. Zijn Faust is een magistraal meesterwerk van een uitzonderlijke schoonheid, waarin de psychologie van elk personage centraal staat. Het is een fascinerende choreografie over het gevecht tussen goed en kwaad, dat actueler lijkt dan ooit tevoren.

Aan de al moeilijke driehoeksverhouding tussen Faust, Marguerite en de Duivel voegde Maillot nog een mythisch personage toe: de dood, die het hele stuk door overal aanwezig is. Die rol werd gecreëerd voor de Belgische topdanseres Berenice Coppieters, die in Antwerpen haar carrière begon en met deze rol in Monte Carlo afscheid nam. Heel uitzonderlijk kwam ze persoonlijk naar Antwerpen om Faust in te studeren met de cast van Ballet Vlaanderen.

Hoe werkt het?

Print deze voucher en neem hem op de dag van de voorstelling mee naar het ballet. De voucher geeft aan de kassa recht op toegang voor twee personen. Let op, zonder geprinte voucher heb je geen recht op toegang tot de voorstelling, zorg dus zeker dat je deze bij je hebt!

Geniet van je avondje ballet!

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 0,99 per persoon
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor D Opera & Ballet Vlaanderen. Je komt in een directe overeenkomst met D Opera & Ballet Vlaanderen. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal vouchers

Max. 1 duoticket per boeking. Je krijgt een voucher per duoticket. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Let op: dit is een duoticket. Wil je één duoticket kopen? Selecteer dan "1 volwassene" tijdens het boeken.

Geldigheid

De voucher is enkel geldig op de door u gekozen datum.

Voorstellingen

Op 20 januari 2018 (om 20:00 uur) of 21 januari (om 15:00 uur).

Parking

Beschikbaar bij Interparking Stadsschouwburg (Meistraat 4, 2000 Antwerpen)

Je parkeerticket voor Interparking Stadsschouwburg kan je in het theater zelf betalen. Een betaalautomaat (enkel voor Interparking Stadsschouwburg) is beschikbaar in onze foyer. Betalen kan uitsluitend met Bancontact en Visa.

In de buurt heb je verder de keuze uit de volgende Interparkings:

Interparking Inno (Hopland 45, 2000 Antwerpen)
Interparking Horta (Hopland 24, 2000 Antwerpen)
Interparking Hopland (Hopland (38)40, 2000 Antwerpen)

Locatie

Ballet Vlaanderen danst deze voorstelling in de Stadsschouwburg van Antwerpen, gelegen midden in het centrum van de stad. Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de wagen.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter