Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf
 • Inclusief activiteit

Helikoptervlucht boven regio Kortrijk

 • Ervaring
 • Wevelgem
€ 170,-
Voor € 49,50
 • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Binnenkort ben je weer een levenservaring rijker: vlieg 12 minuten met een helikopter boven de regio rond Kortrijk, incl. vluchtcertificaat en drankje

Je hebt vast ook zo'n lijstje met dingen die je zeker nog eens wil doen in je leven. We bedoelen geen lijstje met grootse dromen, maar een lijstje met kleine dingen, die je eigenlijk perfect allemaal zou kunnen doen. Prijkt op dat lijstje een vlucht met een helikopter? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Voor een prikje kan jij twaalf minuten lang de propellers horen zoemen en het uitzicht onder jou bewonderen. Daar beneden grazen de koetjes en bewerkt de boer zijn land. Laat deze unieke ervaring niet aan je voorbijgaan! Een beetje last van hoogtevrees? Dan kan je dit bijzondere arrangement misschien wel cadeau geven aan een vriend of familielid...

Deze aanbieding is inclusief:
 • Voucher voor een helikoptervlucht van 12 minuten (geldig t.e.m. 30 september 2018)
 • Veiligheidsbriefing
 • Uitleg van het vliegtraject
 • Vluchtcertificaat als aandenken
 • Mogelijkheid om foto's te nemen bij de helikopter
 • 1x drankje achteraf
Onvergetelijk!

Soms zie je je vader, moeder, oma of opa plots met een glimlach op zijn of haar gezicht zitten. Wanneer je vraagt waaraan ze zitten te denken, hebben ze altijd wel een fijn verhaal klaar, een mooie herinnering. Hoog tijd om zelf ook zo'n mooie herinnering te maken! Jij zal later in je zetel zitten glunderen wanneer je terugdenkt aan die wonderlijke helikoptervlucht boven de landelijke omgeving rond Kortrijk. Dat het geen slappe herinnering wordt, staat vast: aan 150 km per uur raas je over de regio. Bovendien krijg je ook een certificaat mee als aandenken en kan je enkele prachtige foto's maken bij de helikopter. Wauw, van een onvergetelijke ervaring gesproken!

Hoe werkt het?

Na betaling ontvang je via e-mail de voucher(s) van TravelBird. Daarna maak je zelf een afspraak bij de aanbieder via www.heli-business.com/travelbird voor een van de beschikbare data. Opgelet: vergeet je voucher niet te downloaden, te printen en mee te nemen naar je afspraak in Wevelgem. Dit is namelijk je bewijs van betaling. Zonder voucher heb je helaas geen recht op het gekochte arrangement.
Je krijgt per persoon een voucher.

Veel plezier daar in de lucht!

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 4,95 per persoon
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Heli-business. Je komt in een directe overeenkomst met Heli-business. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal personen

Maximaal 3 vouchers per boeking. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De voucher is geldig t.e.m. 30 september 2018.

Beschikbare datums

De helikoptervluchten gaan door op vaste datums. De datums waarvoor je voorlopig al kan boeken met je voucher zijn:
- Woensdag 15 augustus 2018
- Zondag 19 augustus 2018
- Zaterdag 25 augustus 2018
- Zaterdag 22 september 2018

Neem zeker ook een kijkje op http://www.heli-business.com/travelbird/ want er kunnen altijd datums bijkomen.

Passagiers

Per vlucht mogen er maximaal 3 personen meevliegen (maximaal gewicht van de personen samen mag niet meer zijn dan 240 kg). Als je 3 vouchers koopt, dan zit je gegarandeerd samen.

Minimumleeftijd

Deze helikoptervlucht is geschikt voor alle leeftijden, kinderen jonger dan 8 jaar dienen onder begeleiding te zijn van een volwassene.

Vluchten

Gaan meestal door rond de middag of namiddag. Het exacte tijdstip ontvang je enkele dagen voor de vlucht per e-mail van de aanbieder.

Weersomstandigheden

In het geval van slechte weersomstandigheden, word je telefonisch op de hoogte gebracht en gaat je vlucht op een latere datum door.

Verlenging vliegtijd

Via de website www.heli-business.com/travelbird kan je 8 minuten extra vliegtijd bijboeken voor € 33,- p.p. Opgelet: dit kan enkel indien je 3 vouchers aankoopt.

Vooraan zitten in de helikopter

Wil je vooraan zitten in de helikopter? Dan kan je ter plaatse € 15,- betalen om dat plekje te claimen.

Groep

Indien je deze helikoptervlucht wil ondernemen met een groep, kan je contact opnemen met onze vakantieadviseurs.

Parking

Gratis bij het vliegveld

Locatie

Het vliegveld van Wevelgem ligt op zo'n 101 km van Brussel.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter