Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Bier proeven bij brouwerij in Antwerpen

  • Ervaring
  • Antwerpen
€ 12,-
Voor € 6,95
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Ontdek de biertjes van de Antwerpse Stadsbrouwerij De Koninck tijdens een bezoek met drie heerlijke degustaties!

Kan jij ook zo genieten van een heerlijk, koud Belgisch biertje? En vooral: interesseert het hele proces van hoe bier gemaakt wordt jou ook zo? Dan is de brouwerijtour van Stadsbrouwerij De Koninck echt iets voor jou! In 10 interactieve ruimtes ontdek je alles over het bekende 'bolleke' De Koninck en hoe de brouwerij toch echt wel gelinkt is met Antwerpen. Je leert er alles over het brouwproces en over Belgische bieren door middel van interactieve en audiovisuele effecten en wandelt er op de vier meter hoge brug in de brouwhal. Tijdens deze unieke belevenis wordt het geheime recept van de kok niet onthuld, maar toch krijg je een kijkje in de keuken! En na deze tour is het tijd voor het echte werk: een proeverij van drie biertjes! Zet een heerlijk bolleke aan je lippen en geniet, cheers!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Voucher voor Stadsbrouwerij De Koninck (geldig t.e.m. 31 december 2018)
Belgische bieren...

... behoren tot de bekendste Belgische producten. Vele steden hebben dan ook een eigen brouwerij met heerlijke streekbiertjes. Ook Antwerpen heeft er enkele, en jij gaat de oudste Antwerpse brouwerij bezoeken! Bij de Antwerpse Stadsbrouwerij De Koninck wordt er al bier gebrouwen sinds 1833. Misschien doet de naam 'De Koninck' wel een belletje rinkelen en denk je direct aan een 'bolleke', waarschijnlijk het bekendste biertje van de brouwerij. Het typische glas waar het bier in geschonken wordt, heet dan ook een 'bolleke'. Maar naast het "Bolleke De Koninck", worden hier ook "Tripel d'Anvers", "Wild Jo" en "Lost in Spice" gebrouwen! En nu is het aan jou om alles over deze biertjes te weten te komen!

Hoe werkt het?

Na het boeken krijg je 1 voucher per persoon opgestuurd. Neem de geprinte voucher mee naar de brouwerij. Enkel op vertoon van een geldige voucher per persoon kan je van de rondleiding en de proeverij genieten. Veel plezier!

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor D Stadsbrouwerij De Koninck. Je komt in een directe overeenkomst met D Stadsbrouwerij De Koninck. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal personen

De voucher is te koop voor max. 50 personen. Kom je met meer dan 15 personen naar de brouwerij? Dan is het best om op voorhand te reserveren via de website

Geldigheid

De voucher is geldig t.e.m. 31 december 2018

Kinderen t.e.m. 3 jaar

Kinderen t.e.m. 3 jaar hebben geen voucher nodig en krijgen gratis toegang tot de Antwerpse Stadsbrouwerij De Koninck

Duur brouwerijtour

De brouwerijtour duurt zo lang je zelf wil, maar gemiddeld duurt de tour zo'n anderhalf uur. Deze tour is niet gegidst

Toegankelijkheid

De brouwerij is rolstoeltoegankelijk

Parking

In de omgeving van de brouwerij kan je (betaald) parkeren

Openingsuren

De Antwerpse Stadsbrouwerij De Koninck is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur van dinsdag t.e.m. vrijdag & zondag, de laatste toegang met de voucher is dan om 16:30 uur. Op zaterdag is de brouwerij open tot 20:00 uur, dan is de laatste toegang om 18:30 uur

Sluitingsdag

De brouwerij is gesloten op 25/12

Locatie

Stadsbrouwerij De Koninck ligt naast het Koning Albertpark. Vanaf Brussel moet je zo'n 50 km rijden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter