• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Met de trein door Japan

 • Rondreis
 • 12, 13, 15 of 16 nachten
 • Japan
11 beoordelingen
Nu vanaf € 2.039,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 28 keer geboekt

Op naar het Land van de Rijzende Zon: 11 of 14 nachten in 5 steden, incl. heen- en terugvlucht en 14-daagse railpass

Konnichiwa! Welkom in Japan, het Land van de Rijzende Zon. Maak je maar al op voor een onvergetelijke rondreis! Met de trein zal je dit wonderlijke land verkennen. Van bruisende metropolen zoals Tokio en Osaka tot de rustige hellingen van beboste hellingen van Mount Fuji, je krijgt werkelijk alles te zien. Als kers op de taart verblijf je in 5 viersterrenhotels waar je van alle luxe wordt voorzien. Grijp nu je kans!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 of 4 nachten in Toyoko Inn Ningyocho incl. ontbijt of gelijkwaardig
 • 2 nachten in Kanazawa Toyoko Inn Higashi Guchi Hotel incl. ontbijt of gelijkwaardig
 • 3 of 4 nachten in Yuhara Ryokan of gelijkwaardig
 • 1 nacht in Toyoko Inn Hiroshima Ekimae Ohashi Minami incl. ontbijt of gelijkwaardig
 • 1 of 2 nachten in Toyoko Inn Nanba Hotel Sunroute Plaza Shinjuku of gelijkwaardig
 • 1 nacht in Hotel Sunroute Plaza Shinjuku
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem of Amsterdam naar Tokio
 • 14-daags treinticket
Extra optie
 • Mount Fuji - Hakone (op dag 2 of 3 - hele dag): € 157,- p.p.
 • Tour Tokio Skytree en Asakusa (op dag 1, 2 of 3 - halve dag): € 62,- p.p.
 • Panorama Tokio (op dag 2 of 3 - hele dag): € 92,- p.p.
 • Kyoto-Nara sightseeing tour (op dag 7 of 8 - hele dag): € 136,- p.p.
 • Maikashow met diner (op dag 6, 7 of 8 - 3 uur): € 129,- p.p.
Reisoverzicht

Hieronder vind je het overzicht voor een reis van 11 nachten. Op een langere rondreis van 14 nachten verblijf je nog een nacht extra in Tokio, Kyoto en Osaka.

Reisschema

Dag 1 - 3: Welkom in Tokio

Konnichiwa! Na een dag en een nacht vliegen zet je voet op Japanse bodem. De komende drie dagen zal je Tokio verkennen! Deze bruisende metropool neemt je mee naar de toekomst. Wanneer je door de wijken Shibuya of Shinjuku wandelt, lijkt het wel alsof je in een science-fictionfilm beland bent. ... Lees meer

Toyoko INN Nihonbashi Ningyo-cho  of vergelijkbaar

Dag 4 & 5: Kanazawa: het oude Japan

Op de vierde dag stap je in de trein en reis je naar het westen, naar de stad Kanazawa. Na een reis van ongeveer 3 uur kom je aan in het station. Deze stad is een welkome afwisseling met het drukke Tokio. Weinig westerse toeristen vinden hun weg naar deze stad, maar hier kan je een glimp opvan... Lees meer

Toyoko Inn Kanazawa-Eki Higashi-Guchi  of vergelijkbaar

Dag 6 - 8: Verken Kyoto

Je wordt wakker in je hotel in Kanazawa en geniet nog van een laatste ontbijt. Vervolgens spring je weer de trein op. Ditmaal reis je naar Kyoto. De treinrit duurt iets meer dan 2 uur. In vergelijking met andere Japanse metropolen lijkt deze stad maar klein. Maar deze stad is een van de hoogt... Lees meer

Ryokan Yuhara Guesthouse  of vergelijkbaar

Dag 9: Ontzagwekkend Hiroshima

Hiroshima, we kennen de stad allemaal van onze geschiedenislessen. Hier ontplofte tijdens de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog de eerste atoombom. Na een treinrit van ongeveer 2 uur kom je in deze stad aan. Vandaag is Hiroshima echter een bruisende en moderne metropool en bovendien "de ... Lees meer

Toyoko INN Hiroshima Ekimae Ohashi Minami  of vergelijkbaar

Dag 10: Ontdek Osaka

Op naar Osaka! Na een treinrit van ongeveer 2 uur kom je hier aan. Deze stad wordt soms wel eens de antihoofdstad van Japan genoemd. Een voorbeeld: in Tokio staat mensen aan de linkerkant op een roltrap, in Osaka rechts. Deze stad staat bekend omwille van zijn levendige straten, architectuur e... Lees meer

Toyoko INN Nihonbashi Nanba Osaka  of vergelijkbaar

Dag 11 & 12: Via Tokio weer naar huis

De allerlaatste dag van je verblijf in Japan breng je weer door in Tokio. De treinrit van Osaka naar Tokio duurt ongeveer 3,5 uur. Deze stad kan je immers niet in enkele dagen zien. Zijn er nog plaatsen, monumenten of attracties die je graag wil bezoeken? Grijp dan nu je kans! Je verblijft nog... Lees meer

Hotel Sunroute Plaza-Shinjuku  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Transfers buiten 14-daagse railpass
 • Ontbijt in Yuhara ryokan en Hotel Sunroute Plaza Shinjuku
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing in de hotels.

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Hotels

Indien de genoemde hotels volgeboekt zijn, verblijf je in een vergelijkbaar hotel.

Treinticket

Je krijgt een 14-daags treinticket, geldig voor reizen in 2e klas op bijna alle treinen van het Japanse spoornet. Je ontvangt het treinticket uiterlijk 2 weken voor vertrek per post thuisgestuurd. Op dat moment krijg je ook meer informatie over (het gebruik van) het ticket.

Bij aankomst op de luchthaven begeef je je naar het JR (Japan Rail) loket. Hier verzilver je het treinticket dat je per post hebt ontvangen. Met de Narita Express (NEX) zoef je in ongeveer anderhalf uur naar het centrum van Tokio.

Optionele excursies

Selecteer indien gewenst een optionele excursie tijdens het boeken. Deze excursies worden in het Engels gegidst. Je ontvangt een voucher om deel te nemen aan de excursie, samen met de reisdocumenten die je 2 weken voor vertrek ontvangt.

Groep

Dit is een individuele reis.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.

Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visum

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar Japan reist, heb je geen visum nodig. Voor actuele informatie over visa- en paspoortvereisten raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/

Vaccinaties

Voor Japan zijn geen vaccinaties verplicht of aanbevolen.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Vergelijkbare accommodatie

Verblijf je in één of meerdere vergelijkbare hotels, dan kun je ervan uitgaan dat je in de nabije omgeving van het genoemde hotel verblijft en het type hotel minstens gelijk is aan het genoemde hotel in de beschrijving. Je ontvangt de definitieve accommodatie met je reisdocumenten, uiterlijk 5 dagen voor vertrek

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter