Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Andalusië en Algarve

 • Rondreis
 • 7 of 10 nachten
 • Spanje, Portugal
Nu vanaf € 869,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Op naar het zuiden! 7 of 10 nachten in Sevilla, Jerez en Albufeira, inclusief ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

In deze unieke rondreis wordt het beste van twee prachtige zuiderse landen gecombineerd. We hebben het over Spanje en Portugal! Je begint met de Andalusische cultuur en eindigt op een paradijselijk strand in de Algarve. Een reis vol diversiteit op vlak van cultuur, geschiedenis, sfeer en keuken! Je gaat van een imposante, rijke stad als Sevilla naar de authentieke, pure Andalusische sfeer in Jerez, naar de prachtigste kustlijnen en zandstranden in Albufeira. ¿Vamos? ¡Vamos!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Hotel Pasarela in Sevilla
 • 2 of 3 nachten in Los Jandalos in Jerez
 • 3 of 4 nachten in Hotel Baía Grande in Albufeira
 • Dagelijks ontbijt
 • Heen- en terugvlucht vanaf Zaventem of Charleroi
 • Huurauto
Op naar het zuiden!

Deze rondreis voert je van de grote stad aan de Guadalquivir, naar de bakermat van de sherrywijn, naar het stadje met de mooiste stranden. Je combineert het beste van Andalusië met het mooiste van de Algarve. Verken de prachtige steden waar je verblijft, maar ga met je huurauto ook op verkenning naar de omliggende pareltjes en landschappen! Want Andalusië is meer dan stieren en tapas, en de Algarve is meer dan stranden vol toeristen. Dit is je kans om de streek echt te leren kennen, en de culturen te vergelijken. Merk je de kleine cultuurverschillen tussen een grootstad zoals Sevilla, en het knusse Jerez? Of de verschillen in architectuur en sfeer in Portugal en Spanje? Ontdek en beleef!

De hieronder beschreven citytrip is die van 7 nachten. Je verblijft 2 nachten in Sevilla, 2 nachten in Jerez en 3 nachten in Albufeira.
Kies je voor de citytrip van 10 nachten? Dan verblijf je 3 nachten in Sevilla, 3 nachten in Jerez en 4 nachten in Albufeira.

Reisschema
 1. Dag 1 & 2: Sevilla

  Je landt in Faro, gaat op zoek naar je huurauto en zet koers richting Sevilla! Wanneer je uitstapt zal je al meteen het temperatuurverschil merken want Sevilla is een van de warmste plekken van Spanje. Ook een van de mooiste voor vele bezoekers, en al zeker voor haar trotse inwoners. De stad i... Lees meer

  Hotel Pasarela Sevilla****
 2. Dag 3 - 5: Jerez de la Frontera

  Van het drukke Sevilla ga je naar het rustige Jerez de la Frontera. In Jerez loop je verloren in de kleine steegjes en zie je een architectonisch allegaartje van imposante paleizen, typische huisjes, stukken stadsmuren en oude kerken. Hier lijkt de tijd te zijn stilgestaan en zal je snel beken... Lees meer

  Hotel Soho Boutique Jerez & Spa
 3. Dag 6 - 8: Albufeira

  Van de Spaanse kust naar de Portugese! Na een 3-tal uurtjes rijden kom je in een totaal anders setting terecht. In Albufeira verwelkomen je de mooiste stranden van de Algarve, prachtige rotsformaties en gezellige kustdorpjes. Hier kan je zonder moeite een hele dag op het strand doorbrengen! Gr... Lees meer

  Hotel Baia Grande
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Check-in vanaf

14:00 uur in Hotel Pasarela
13:00 uur in Los Jandalos Jerez
14:00 uur in Hotel Baia Grande

Check-out tot

12:00 uur in Hotel Pasarela
12:00 uur in Los Jandalos Jerez
12:00 uur in Hotel Baia Grande

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen, 1 kind t.e.m. 2 jaar en 1 kind t.e.m. 11 jaar per kamer.

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer: Een kind van 0 t.e.m. 11 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur. Daarnaast krijgt een kind t.e.m. 1 jaar ook korting op de vlucht. Je kindje heeft echter geen recht op een eigen stoel en handbagage in het vliegtuig.

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar, neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Korting 3e persoon

De 3e persoon per kamer krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs en de huurauto

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Lift

Aanwezig in alle hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

€ 10,- per dag bij het hotel in Sevilla
Gratis bij het hotel in Jerez
Gratis openbare parkeerplaats in Albufeira

Wifi

Gratis in alle hotels

Handbagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter