Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Sevilla & Costa de la Luz

 • Rondreis
 • 7 of 10 nachten
 • Spanje
Nu vanaf € 539,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Combineer Sevillaanse passie met strandplezier en natuurschoon aan de Costa de la Luz: 7 of 10 nachten in 2 hotels met ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

Op de passionele tonen van de flamenco beweeg je je door de bruisende straatjes van het historische Sevilla. De avond is gevallen en jij bent op zoek naar de beste tapasbar. Toen je vanmiddag de kathedraal en het sprookjesachtige paleis Real Alcázar bezocht, had je al een leuk terrasje gespot. Je ploft neer, bestelt een portie calamares, patatas bravas en tortilla española. Je nipt van je zomerse vino tinto en bespreekt de rest van de vakantie met je reispartner. Morgen trekken jullie immers verder, richting de kust. Hoe zou het er daar uitzien? Je weet dat je aan de monding van de Gualdalquivir zal belanden, op een steenworp van het strand. Op de andere oever ligt het Nationaal Park Doñana, dat had je op de kaart al gezien. Dat belooft! Het tweede deel van je vakantie wordt ongetwijfeld even perfect als het eerste!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Hotel Virgen de los Reyes (Sevilla)
 • 5 of 7 nachten in Macia Doñana Hotel (Sanlúcar de Barrameda)
 • Elke ochtend ontbijt
 • Heen- en terugvlucht vanaf Charleroi
 • Huurauto Opel Corsa of gelijkaardig
De perfecte combinatie

Een zuiderse citytrip of toch een langere strandvakantie? Het is een verschrikkelijke keuze. Wij vinden dan ook dat je die niet per se hoeft te maken. Waarom zou je beide namelijk niet gewoon combineren? En als het op zuiderse citytrips aankomt, dan steekt Sevilla er natuurlijk met kop en schouders bovenuit. Dat de Andalusische hoofdstad op zo'n 100 kilometer van de Costa de la Luz ligt, maakt een combinatie met een paar dagen relaxen op het strand perfect mogelijk.

Hieronder is de reis van 7 nachten beschreven. Je verblijft dan 2 nachten in Sevilla en 5 nachten in Sanlúcar de Barrameda. Kies je voor 10 nachten, dan verblijf je 3 nachten in Sevilla en 7 nachten in Sanlúcar de Barrameda.

Reisschema

Dag 1 & 2: Schitterend Sevilla

Je hebt je huurauto opgepikt, en dan kan het vakantieplezier echt beginnen. Je Andalusische ontdekking vat je aan in de hoofdstad van de regio, Sevilla. En of deze stad alle zuiderse clichés belichaamt! Ritselende waaiers, palmbomen, siesta, oude vrouwtjes die uren op een bankje zitten en hun ... Lees meer

Hotel Virgen de los Reyes

Dag 3 - 8: Aan de kust in Sanlúcar de Barrameda

Na een paar dagen in de stad begroet je op dag 3 de auto weer. Je reisgezel brengt je vandaag nog wat zuidwaarts, naar Sanlúcar de Barrameda. Deze plaats ligt aan de kust, vlak bij het Nationaal Park Doñana. Daarmee heb je al twee topactiviteiten beet. Uren onder de zon relaxen op het strand? ... Lees meer

Macia Doñana Hotel
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Minimaal en maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing in de hotels
Een baby t.e.m. 1 jaar krijgt wel korting op de vlucht. Je kindje heeft geen recht op een eigen stoel en handbagage in het vliegtuig.

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing - minimaal 2 personen per kamer

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Hotel Virgen de los Reyes: Niet aanwezig
Macia Doñana Hotel: € 8,50 per nacht bij het hotel

Wifi

Gratis in beide hotels

Zwembad

Hotel Virgen de los Reyes: Niet aanwezig
Macia Doñana Hotel: Open van 20 maart tot 31 oktober, van 09:30 tot 20:30 uur

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten zodra de gehele betaling is voldaan.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter