Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Algarve & Lissabon

 • Rondreis
 • 9 of 14 nachten
 • Portugal
Nu vanaf € 719,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Naar de mooiste stranden van ons continent: reis in 9 of 14 nachten langs het mooiste van de Algarve én Lissabon, incl. ontbijt, heen- en terugvlucht en huurauto

Om een onvergetelijke rondreis te maken hoef je niet per se naar de andere kant van de wereld. In het zuiden van ons continent heeft Moeder Natuur namelijk ook haar best gedaan! De stranden van de Algarve worden niet voor niets bij de mooiste ter wereld gerekend. En een stad als Lissabon, die bewijst dan weer dat ook mensenhanden voor pareltjes kunnen zorgen. Ontelbare indrukwekkende rotsformaties, een kasteel, een paar wondermooie kloosters en meer dan een Portugese lekkernij later ben je er helemaal van overtuigd. Deze rondreis Algarve en Lissabon boeken? Het is de beste beslissing die je dit jaar gemaakt hebt!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 4 nachten in Hotel & Apartaments Topázio (Albufeira)
 • 3 of 4 nachten in Colina da Lapa (Carvoeiro)
 • 2 of 3 nachten in Casas de Miróbriga (Santiago do Cacém)
 • 2 of 3 nachten in Hotel Travel Park (Lissabon)
 • Elke dag ontbijt
 • Heenvlucht vanaf Zaventem of Eindhoven naar Faro
 • Terugvlucht vanaf Lissabon naar Zaventem of Eindhoven
 • Huurauto type Renault Clio of gelijkaardig
De etappes van je reis

Deze rondreis voert je van de luchthaven van Faro naar Lissabon. Niet zonder een paar memorabele tussenstops uiteraard! Je doet op je tocht het geliefde Albufeira aan, houdt halt in Carvoeiro, trekt daarna noordwaarts richting Santiago do Cacém, en strijkt tot slot neer in hoofdstad Lissabon. De reis leg je af in 9 of 14 nachten.

Hieronder is de reis van 9 nachten beschreven. Je verblijft dan 2 nachten in Albufeira, 3 nachten in Carvoeiro, 2 nachten in Santiago do Cacém en 2 nachten in Lissabon.
Kies je voor 14 nachten, dan verblijf je 4 nachten in Albufeira, 4 nachten in Carvoeiro, 3 nachten in Santiago do Cacém en 3 nachten in Lissabon.

Reisschema

Dag 1 & 2: Albufeira

Je landt, haalt de huurauto op en begeeft je on the road. De eerste stop wordt Albufeira, al meteen een ware favoriet onder de vakantiebestemmingen! Wat ooit een eenvoudig vissersplaatsje was, groeide uit tot een levendige kustplaats met tal van restaurantjes, bars en cafeetjes... en prachtstr... Lees meer

Hotel Topázio

Dag 3 - 5: Carvoeiro

Dag drie, tijd om verder te trekken. De volgende paar dagen wordt Carvoeiro je thuis. Ook hier is menig zalige stranddag verzekerd. Het zijn immers de gouden zandstroken die de toeristen hierheen lokken. het Praia do Carvoeiro ligt vlak voor het stadje, en wordt door twee kliffen afgeschermd. ... Lees meer

Colina da Lapa

Dag 6 & 7: Santiago do Cacém

Lang op dezelfde plek blijven is niet aan jou besteed. Je kijkt er dan ook naar uit om op dag 6 de zuidkust in te ruilen voor Santiago do Cacém, een plaatsje in het binnenland, iets meer noordwaarts. En dan ontdek je dat Portugal meer is dan gouden stranden. De rust van het zuiderse platteland... Lees meer

Casas de Miróbriga

Dag 8 - 10: Lissabon

Oh nee! De laatste dagen van je reis kondigen zich alweer aan. Niet getreurd, je mag ze vullen met een verkenning van de Portugese hoofdstad. Dat wordt een waar plezier, want Lissabon herbergt niet alleen tal van bezienswaardigheden, maar ook sfeervolle restaurantjes en authentieke bars waar d... Lees meer

Hotel Travel Park Lisbon
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting in Lissabon € 1,- p.p.p.n.
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Gratis beschikbaar in alle hotels (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs)

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Hotel & Apartaments Topázio: Gratis in de buurt van het hotel
Colina da Lapa: Gratis bij het hotel
Casas de Miróbriga: Gratis bij het hotel
Hotel Travel Park: € 10,- per nacht (op voorhand reserveren)

Wifi

Hotel & Apartaments Topázio: Gratis in het hele hotel
Colina da Lapa: Gratis in het hele hotel
Casas de Miróbriga: Gratis in de openbare ruimtes
Hotel Travel Park: Gratis in de openbare ruimtes

Zwembad

Hotel & Apartaments Topázio: Dagelijks open
Colina da Lapa: Dagelijks open
Casas de Miróbriga: Dagelijsk open (afhankelijk van het weer)
Hotel Travel Park: Geen zwembad

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten zodra de gehele betaling is voldaan.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.

Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter