Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf

Pairi Daiza met hotel

 • Pretparken
 • 1 nachten
 • Aat
139 beoordelingen
€ 95,- -38%
Nu vanaf € 59,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Op pandabezoek in Pairi Daiza, met 2 of 3 dagen in een hotel op 10 km van het park, inclusief ontbijt en dag toegang

Het favoriete dier van onze landgenoten? Kat en hond komen in de buurt, maar niemand is populairder dan de zwart-witte snoezige panda's. De allerschattigste is natuurlijk pandajong Tian Bao, die je in hoogsteigen persoon bezoekt in het prachtige dierenpark Pairi Daiza. Al gauw merk je dat hij niet de enige hartendief van het park is. Ook de aapjes, olifanten, koala's, witte tijgers, stokstaartjes en exotische vogels gaan ervandoor met een stukje van je hart. Om op en top van dit wonderlijke oord te genieten, combineer jij je bezoek met een nachtje (of twee) in een hotel op amper 10 kilometer van het park!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 1 of 2 nachten in Best Western Hotel Horizon
 • Elke dag ontbijt
 • Toegangsticket Pairi Daiza p.p. (voor 1 dag)
Paradijselijk Pairi Daiza

Zeg nooit zomaar "dierentuin" tegen Pairi Daiza. De thuis van Xing Hui, Hao Hao en hun kapoentje Tian Bao werd in 2016 namelijk nog uitgeroepen tot Beste Zoo van België & Nederland, en is een van de allermooiste dierenparken die je je kan voorstellen. Het park draagt dan ook terecht de naam Pairi Daiza, die in het Oudperzisch het paradijs aanduidde. Ooit was dit niet veel meer dan een uit de kluiten gewassen volière met exotische vogels, vandaag is het een prachtig park met bewoners van alle continenten. De dierenverblijven liggen er tussen tot de verbeelding sprekende thematuinen. Je merkt het al, niet alleen de fauna, maar ook de kleurige flora is meer dan vertegenwoordigd in het prachtige rijk van Pairi Daiza. Elk jaar nemen trouwens nieuwe dieren hun intrek in het park. Zo maak je er binnenkort ook kennis met Tasmaanse duivels, lemings en piranha's!

Best Western Hotel Horizon

 • Hotel
 • Aat, België
Best Western Hôtel Horizon

Op zo'n 10 kilometer van Pairi Daiza vind je dit hotel, waar elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaarstaat. Doe je maar tegoed aan al dat lekkers, zo ga je vol energie op verkenning in het dierenpark! Wie ook tijdens dit uitje wat aan zijn conditie wil werken, vindt makkelijk zijn weg naar de fitnessruimte van het hotel.

Lees meer
Best Western Hôtel Horizon - chambre

Standaardkamer

3 volwassenen per kamer

Je verblijft in een van de 60 kamers van het hotel. Allemaal zijn ze uitgerust met een flatscreen-tv, gratis wifi, een kluisje en thee- en koffiefaciliteiten.

De vele werelden van Pairi Daiza

Je staat te trappelen van ongeduld om de publiekslievelingen in het pandaverblijf te bewonderen. Op je weg daarnaartoe wordt het je al snel duidelijk dat er nog veel meer moois te zien is. Het park biedt je toegang tot maar liefst 8 fascinerende themawerelden...

Nu eens waan je je in het Verre Oosten met serene tempelcomplexen, dan weer is het puffen geblazen op de Afrikaanse savanne. Namen als "La Vallée de la Source", "La Cité des Immortels" en "Le Royaume de Ganesha" voeren je in gedachten al mee naar de wonderlijke oorden waar de pracht van planten- en dierenrijk samenkomen. Het nieuwste rijk heet "La Terre du Froid". Raden welke bewoners je hier aantreft is niet heel moeilijk. Je komt er terecht op de uitgestrekte Amerikaanse vlaktes, in het ijzige Siberië en Lapland, en in het onbeschrijflijk mooie Canada...

Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Best Western Horizon/Ghisotel SPRL. Je komt in een directe overeenkomst met Best Western Horizon/Ghisotel SPRL. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. De volledige reissom (exclusief boekingskosten) kan terugbetaald worden als de boeking geannuleerd wordt tot 1 dag voor de reisdatum. Bij latere annulering is terugbetaling niet mogelijk.

Check-in

vanaf 13:00 uur

Check-out

tot 10:00 uur

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een kind t.e.m. 2 jaar gaat gratis mee en krijgt gratis toegang tot Pairi Daiza.
Een kind van 3 t.e.m. 11 jaar betaalt € 29,- per verblijf.

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

100%

Toegankelijkheid

Het hotel beschikt over rolstoeltoegankelijke kamers, neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Lift

Aanwezig

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis aan het hotel
Tegen betaling aan Pairi Daiza (€ 7,- per dag)

Wifi

Gratis in het hotel

Tickets Pairi Daiza

Ontvang je bij aankomst in het hotel

Restaurant

Het restaurant van het hotel is open van maandag t.e.m. vrijdag, zowel 's middags als 's avonds.
Op zaterdag is het restaurant enkel 's avonds open.

De korting

Het kortingspercentage waarmee wij adverteren is het verschil tussen de prijs die wij aanbieden en de prijs die het hotel aanbiedt. Dit percentage kan verschillen per aangeboden datum.

Locatie

Best Western Hotel Horizon ligt op zo'n 10 kilometer afstand van Pairi Daiza, 5 kilometer van Lessen en 9 kilometer van Aat. Vanaf Brussel rijd je zo'n 50 kilometer naar het hotel.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter