Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Luxueuze 5*-rondreis Dubai & Abu Dhabi

 • Rondreis
 • Verenigde Arabische Emiraten
Nu vanaf € 1.019,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Een luxueuze reis van Dubai naar Abu Dhabi in 2 vijfsterrenhotels inclusief ontbijt, alle transfers en heen- en terugvlucht

De hoogste gebouwen, de duurste winkels, de warmste temperaturen, de rijkste zakenlui, de meest luxueuze vakanties... In de Verenigde Arabische Emiraten wordt alles met superlatieven beschreven en alle pracht en praal ligt te blinken in de stralende zon. Jij vergaapt je aan de luxe in twee Verenigde Arabische Emiraten: Dubai en Abu Dhabi. Uiteraard horen daar superdeluxe vijfsterrenhotels bij, anders zou het plaatje niet kloppen!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 4 nachten in The H Hotel in Dubai
 • 3 nachten in Dusit Thani in Abu Dhabi
 • Dagelijks ontbijt
 • Transfer luchthaven-hotel-luchthaven
 • Transfer van Dubai naar Abu Dhabi
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem OF Amsterdam naar Dubai
Extra optie
 • Woestijnsafari
 • Dhowcruise met diner
 • Stadstour in Dubai
 • Stadstour in Abu Dhabi
Verenigde Arabische Emiraten

Tijdens deze reis verken jij twee van de zeven Verenigde Arabische Emiraten, Dubai en Abu Dhabi. Aan de Perzische Golf, midden in een woestijnlandschap doemt plots een stad op vol blingbling en verschillende culturen. Van hypermoderne en futuristische gebouwen en plekken tot traditionele, culturele waarden en principes. Hier kijk je je ogen uit! Bovendien ligt een prachtig strand steeds binnen handbereik...

Reisschema

Dag 1 - 5: Dubai

Welkom in Dubai! Je transfer brengt je van de luchthaven naar je hotel en voor het eerst zie je de spectaculaire skyline van de stad. Groot, groter, grootst lijkt wel het motto hier. De 828 meter hoge Burj Khalifa is de grootste wolkenkrabber ter wereld. Verder is er in Dubai onder andere nog ... Lees meer

The H Hotel - Sheikh Zayed Road - Dubai - United Arab Emirates

Dag 6 - 8: Abu Dhabi

Het tweede deel van de reis breng je door in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi. Deze stad heeft ook een skyline om u tegen te zeggen! Je mond valt pas helemaal open wanneer je binnenkomt in je vijfsterrenhotel. Pure, pure luxe! In Abu Dhabi vind je de imposante Sjeik ... Lees meer

Dusit Thani - 925 Sultan Bin Zayed the First Street - Abu Dhabi - United Arab Emirates
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting AED 20,- Dirham (ca. € 5,-) p.p.p.n. in Dubai
 • Toeristenbelasting AED 15,- Dirham (ca. € 4,-) p.p.p.n. in Abu Dhabi
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 volwassenen, of 2 volwassenen en 1 kind per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een kind van 0 t.e.m. 5 jaar verblijft gratis in de hotels.
Een kind van 5 t.e.m. 11 jaar krijgt korting in de hotels, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Babybedje

Je betaalt een toeslag voor het bedje in The H Hotel in Dubai (ter plaatse te betalen), neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.
Gratis ter plaatse beschikbaar in Dusit Thani in Abu Dhabi, neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Groep

Dit is een individuele reis. De transfers vinden enkel plaats met andere klanten van TravelBird. Indien er niemand anders op dezelfde datum als jou heeft geboekt, is de transfer voor jou alleen. De optionele excursies zijn in groep (kan ook met klanten zijn die niet met TravelBird hebben geboekt) en met een Engelstalige gids.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visum

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar de Verenigde Arabische Emiraten reist, heb je geen visum nodig. Je paspoort dient over minstens 2 lege pagina's te beschikken en bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten nog 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie over visa- en paspoortvereisten raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/.

Vaccinaties

Reis je naar de Verenigde Arabische Emiraten, dan heb je mogelijk vaccinaties nodig tegen DTP (difterie, tetanus en polio) en hepatitis A. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter