Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief shuttle

Met de trein van Madrid naar Valencia

 • Citytrip
 • Spanje
Nu vanaf € 359,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Twee Spaanse toppers in een citytrip: combineer Madrid en Valencia in een reis van 4 of 6 nachten, incl. ontbijt, treinreis en heen- en terugvlucht

Wie kent dit gevoel niet? Telkens wanneer je een citytrip in Spanje plant, sta je weer voor hetzelfde dilemma: welke stad ga je bezoeken? Kies je voor het grandioze Madrid, thuishaven van de grootste voetbalploeg van Spanje? Of combineer je cultuur met zonnen op het strand in Valencia? Gelukkig hoef jij helemaal niet te kiezen. Je bezoekt ze gewoon allebei! Bovendien reis je met de trein van de ene stad naar de andere. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken en kan je volop genieten van deze twee prachtige steden!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Hotel Mayerling (in Madrid)
 • 2 of 3 nachten in Hostal Venecia (in Valencia)
 • Dagelijks ontbijt
 • 1x treinticket van Madrid naar Valencia p.p.
 • Heenvlucht van Charleroi of Zaventem naar Madrid
 • Terugvlucht van Valencia naar Charleroi of Zaventem
Madrid en Valencia

Twee prachtige Spaanse steden, één reis: tijdens deze duocitytrip combineer je het beste van Madrid en Valencia! Cultuur, architectuur, heerlijke tapas, lekkere cocktails, strand en natuurlijk heel veel zon... dat krijg je allemaal te zien (en te proeven). Klinkt dit niet als de perfecte duocitytrip?

Hieronder staat een reisoverzicht van 6 nachten beschreven. Tijdens deze reis verblijf je 3 nachten in Madrid en 3 nachten in Valencia. Bij een duocitytrip van 4 nachten verblijf je 2 nachten in Valencia en 2 nachten in Madrid.

Reisschema

Dag 1 - 3: Madrid

Madrid is een stad met een royale allure: het is niet alleen de hoofdstad van Spanje en woonplaats van het Spaanse koningshuis, het is ook een walhalla voor voetballiefhebbers en een bruisende metropool die uitermate geschikt is voor culturele en culinaire avonturiers. Net daarom is dit de ide... Lees meer

Hotel Mayerling Madrid

Dag 4 - 7: Valencia

Na drie dagen is het tijd om afscheid te nemen van de Spaanse hoofdstad. Maar niet getreurd, je reis zit er nog niet op! Met de trein spoor je immers naar Valencia. Plof dus neer in je zetel, pak er een goed boek bij en geniet onderweg van het voorbijrazende landschap. Na enkele uren kom je aa... Lees meer

Hotel Hostal Venecia
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfer van luchthaven/station naar hotels
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing

Toegankelijkheid

De hotels beschikken over rolstoeltoegankelijke kamers. Neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Huisdieren

Niet toegestaan

Lift

Aanwezig in beide hotels

Wifi

Gratis beschikbaar in beide hotels

Trein Madrid-Valencia

De treintickets en vertrekuren van de trein worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter