Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Toeren met de huurauto door Calabrië

 • Rondreis
 • Italië
12 beoordelingen
Nu vanaf € 469,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Zuiderse rondreis: rijd met je huurauto door het puntje van de Italiaanse laars, met verblijf in 4 hotels, ontbijt of halfpension en heen- en terugvlucht

Jij en je huurauto, jullie worden beste maatjes op deze wondermooie rondreis langs een van de mooiste kusten van de Italiaanse laars... Helemaal in de tip van Italië ga jij immers op weg. Je doorkruist de regio Calabrië en ontdekt haar in al haar schoonheid. Zet de volgende zaken maar alvast op je checklist: enkele van de mooiste stranden die je al gezien hebt, gerechtjes waarvan je duimen en vingers aflikt, de zon die je teint ontzettend veel deugd doet en eeuwenoud cultureel erfgoed dat je grote ogen doet trekken. Met je huurauto verken jij de hele streek, en tussendoor overnacht je in comfortabele hotels en een authentieke B&B. Zo beleef jij Calabrië van binnenuit!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in Hotel Cannamele Resort of vergelijkbaar in Parghelia
 • 1 nacht in Regent Hotel of vergelijkbaar in Catona
 • 1 nacht in Civita B&B La Magara of vergelijkbaar
 • 2 nachten in Hotel Cristina of vergelijkbaar in Diamante
 • Met ontbijt of halfpensionformule
 • Huurauto
 • Heen- en terugvlucht van Charleroi of Rotterdam naar Lamezia
Met de huurauto door Calabrië

Waar het zeewater van de Tyrrheense Zee blauwer blinkt dan elders, waar de rotskusten en strandjes uitnodigend lonken en waar het zeemonster Scylla volgens de mythes eeuwen geleden zeevaarders zou geteisterd hebben... Daar vindt jouw Italiaanse avontuur plaats! Geen zorgen, het beruchte zeemonster is al lang niet meer gesignaleerd, jij kan veilig genieten van je strand en al het moois dat de regio te bieden heeft. Je zal versteld staan van het aantal verborgen sprookjesachtige plekjes die je vindt hier in het puntje van de Italiaanse laars.

Reisschema

Dag 1 - 3: Tropea

Daar ga je dan! Je landt op de luchthaven van Lamezi, haalt je huurauto op en gaat op weg langs de kust van Calabrië. Het allereerste doel van deze reis is Tropea, waar enkele dagen lang strand en ontspanning centraal staan. Je komt aan, installeert je in je hotel en gaat de laatste uurtjes va... Lees meer

Hotel Cannamele Resort  of vergelijkbaar

Dag 4: Nabij Reggio Calabria

Op dag 4 heb je een heuse roadtrip voor de de boeg, van Tropea naar Reggio Calabria. Niet ver van je eindbestemming ligt een tussenstop die je echt niet mag overslaan: Scilla, waar volgens de oeroude mythologie het zeemonster Scylla zich zou schuilhouden. Zelfs als het monster zich voor je ver... Lees meer

Regent Hotel  of vergelijkbaar

Dag 5: Civita

Next up: Civita! Na een nachtje in de buurt van Reggio Calabria zet je weer koers naar het noorden van Calabrië. Je doorkruist de hele streek, stopt hier en daar voor een fotomomentje en om de benen te strekken in de prachtige natuur. Na een panoramische rit van zo'n 270 km kom je uiteinde... Lees meer

La Magara - Bed and Breakfast  of vergelijkbaar

Dag 6 & 7: Diamante

Na een nachtje op z'n traditioneel Italiaans in het binnenland rijd je weer naar de kust (ca. 112 km). De laatste halte van je Calabrische rondreis is een echte parel. Of beter gezegd, diamant. Zoals de naam van het plaatsje doet vermoeden, is hier heel wat moois te ontdekken. Bezoek bijvo... Lees meer

CRISTINA HOTEL  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Drankjes bij de halfpensionformule
 • Toeristenbelasting € 2,- p.p.p.n.
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen per standaardkamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Afhankelijk van de uiteindelijke hotels waar je verblijft

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis bij alle hotels

Wifi

Gratis in de gemeenschappelijke ruimtes van de hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter