Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Portugese rondreis langs steden en kust

 • Rondreis
 • Portugal
Nu vanaf € 419,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Maak je op voor een zuiderse roadtrip van 7 of 10 nachten langs de Portugese kust, Lissabon en Porto, incl. ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

De perfecte zuiderse roadtrip? Het recept is vrij eenvoudig... Je neemt een comfortabele huurauto, draait het raampje al een beetje open en kiest je favoriete vakantiemuziek uit. Vrolijk meezingend rijd je langs de prachtige kust van Portugal. De al te toeristische Algarve laat je even voor wat die is, jij zet koers naar de brede zandstranden van Figueira da Foz en Foz do Arelho, waar de zandstrook tussen de oceaan en de lagune van Obidos ingeklemd zit. Uiteraard is een reis langs de kust niet compleet zonder een bezoek aan de 2 prachtige publiekslievelingen Lissabon en Porto. Wat denk je ervan? Klaar om je beste Portugees boven te halen?

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Universal Boutique Hotel (Figueira da Foz)
 • 1 of 2 nachten in Hotel Agua d'Alma (Foz do Arelho)
 • 2 of 3 nachten in Travel Park Lisbon
 • 2 nachten in iStay Hotel Porto Centro
 • Elke dag ontbijt
 • Een welkomstgeschenkje in Universal Boutique Hotel
 • Heen- en terugvlucht vanaf Zaventem of Charleroi naar Porto
 • Huurauto
Rondreis langs de Portugese kust

Een huurauto? Die staat voor vrijheid! Op eigen tempo trek je van noord naar zuid en terug naar boven, om de vele facetten van de Portugese kustlijn in je op te nemen. Hier slaan de woeste golven onstuimig tegen rotskliffen, daar vult een vredig zandstrand zich met zonnekloppers. De hotels in Figueira da Foz, Foz do Arelho, Lissabon en Porto zijn geregeld. Waar je daarnaast nog halt houdt, kies je helemaal zelf.

Hieronder staat de reis van 7 nachten beschreven. Je verblijft dan 2 nachten in Figueira da Foz, 1 nacht in Foz do Arelho, 2 nachten in Travel Park Lisboa en 2 nachten in iStay Porto.

Kies je voor 10 nachten, dan verblijf je 3 nachten in Figueira da Foz, 2 nachten in Foz do Arelho, 3 nachten in Travel Park Lisboa en 2 nachten in iStay Porto.

Reisschema

Dag 1 & 2: Figueira da Foz

Je pikt je huurauto op op de luchthaven en rijdt meteen zuidwaarts, naar Figueira da Foz. Noem je de naam van deze kustplaats, dan zien de Portugezen direct de perfecte stranddag voor zich. Deze badplaats staat dan ook bekend om zijn enorm uitgestrekte zandstrand. Ook de Spaanse buren komen er... Lees meer

Universal Boutique Hotel

Dag 3: Foz do Arelho

Tijd om nog wat verder naar het zuiden te trekken. Over de kortste weg naar Foz do Arelho doe je ongeveer een uurtje, maar we raden je eigenlijk aan om toch een tussenstop te maken bij het Parque Natural das Serras de Aire e Candeeiros. Dit natuurgebied in het binnenland herbergt sprookjesacht... Lees meer

Hotel Água d'Alma

Dag 4 & 5: Lissabon

Lang op dezelfde plaats blijven zitten is niets voor jou en dus gaat het vandaag verder naar de Portugese hoofdstad, Lissabon. Onderweg passeer je eerst nog het sfeervolle ommuurde stadje Obidos, aan de lagune. En dan is het tijd voor de grote stad! Lissabon overdondert je met bezienswaardighe... Lees meer

Hotel Travel Park Lisbon

Dag 6 - 8: Porto

Tijd om het kompas noordwaarts te volgen, want ook daar ligt een fantastische stad te wachten. Op de heuvels aan de Douro nestelt zich immers het sfeervolle Porto! Hoe je je dagen hier invult? Met ronddwalen door de ongelooflijk charmante wijk Ribeira, opgenomen op de Werelderfgoedlijst. Met e... Lees meer

iStay Hotel Porto Centro
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting Travel Park Lisboa € 1,- p.p.p.n.
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Minimaal en maximaal 2 personen per kamer.

Kinderkorting

Niet van toepassing, kinderen zijn niet toegelaten tijdens deze rondreis

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing, minimaal 2 personen per boeking

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Lift

Aanwezig in alle hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Universal Boutique Hotel: geen parking bij het hotel, op 5 minuten van het hotel vind je een openbare parking (Avenida de Espanha 3080-159 Figueira da Foz)
Hotel Agua d'Alma: gratis bij het hotel (o.b.v. beschikbaarheid, op aanvraag)
Travel Park Lisbon: € 10,- per dag (op aanvraag)
iStay Hotel Porto Centro: € 8,- per dag (op aanvraag)

Wifi

Universal Boutique Hotel: gratis in het hele hotel
Hotel Agua d'Alma: gratis in het hele hotel
Travel Park Lisbon: gratis in de openbare ruimtes
iStay Hotel Porto Centro: gratis in het hele hotel

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter