Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

SEA LIFE Blankenberge

  • Dierentuin
  • Blankenberge
€ 21,50 -40%
Voor € 12,95
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Ontdek alle geheimen van de oceaan tijdens je bezoek aan SEA LIFE Blankenberge, inclusief gratis hot dog

Duikbril op en zwemvliezen aan! Jij gaat op ontdekking in de wondere onderwaterwereld van zeeën en oceanen. De mysteries van de piranha's, zeeschildpadden en zeepaardjes worden opgehelderd. Eenmaal boven water sta je oog in oog met zeeleeuwen, pinguïns en otters. Je kan zelfs een zeehondje adopteren! Koop nu je tickets met korting en ga t.e.m. 31 juli 2017 op ontdekking in SEA LIFE Blankenberge!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 1x dagticket SEA LIFE Blankenberge p.p.
  • 1x hot dog p.p.
SEA LIFE Blankenberge

In SEA LIFE Blankenberge heb je niet alleen een superleuke, maar ook een fascinerende en leerrijke dag. De interactieve attractie aan de Belgische kust neemt je mee op een wonderlijke ontdekkingstocht langs meer dan 2.500 dieren en 50 aquaria. Je gaat langs de zoetwaterwereld en de oceanen, langs de pinguïns, de zeehondjes en het schildpaddeneiland. Loop doorheen de oceaantunnel en zie alle soorten vissen om je heen zwemmen, of beleef spannende momenten tijdens een krabbenvoorstelling. Zo veel te doen en te beleven in SEA LIFE Blankenberge!

Zo werkt het!

Na het boeken ontvang je een e-mail met daarin een link naar de voucher. Je krijgt een voucher per persoon, de vouchers zijn geldig t.e.m. 31 juli 2017. Kinderen t.e.m. 2 jaar hebben geen voucher nodig, zij krijgen gratis toegang tot de attractie. Download alle vouchers en print ze uit. Bij aankomst in SEA LIFE Blankenberge wordt de barcode gescand, let erop dat die duidelijk leesbaar is. Vergeet dus je uitgeprinte voucher niet mee te nemen naar het park, want dit is je betalings- en toegangsbewijs! Zonder voucher krijg je helaas geen toegang tot SEA LIFE Blankenberge.

Ter plaatse krijg je nog een hot dog per persoon aangeboden. Veel ontdekkingsplezier!

Exclusief
  • Boekingskosten € 1,95 per persoon
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Max. 10 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De waardebon is geldig t.e.m. 31 juli 2017

Kinderkorting

Kinderen t.e.m. 2 jaar genieten gratis toegang tot SEA LIFE Blankenberge, voor hen heb je geen voucher nodig.

Parking

De gemeenteparking naast SEA LIFE is gratis tijdens de week. Op feestdagen, weekends en vakanties is de parking betalend (€ 1,- per uur).

Openingstijden

SEA LIFE Blankenberge is in juni dagelijks open van 10:00 uur tot 18:00 uur (laatste toegang: 17:00 uur) en in juli van 10:00 tot 19:00 uur (laatste toegang: 18:00 uur).

De korting

Het kortingspercentage waarmee wij adverteren is het verschil tussen de prijs die wij aanbieden en de prijs die de partner aanbiedt.

Locatie

SEA LIFE Blankenberge ligt vlak bij het centrum van de kuststad Blankenberge en op slechts 200 meter van het strand. Vanuit Brussel bedraagt de afstand 113 km.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter