Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Veelgangenmenu in Michelinrestaurant Terborght - Huizingen

  • Restaurant
  • Beersel
€ 99,- -50%
Voor € 49,95
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Iedereen Michelin! Ga genieten van een veelgangenmenu in Restaurant Terborght in Huizingen of geef zo'n verrukkelijk menu cadeau

Passie, dat proef je. Een gepassioneerde chef tovert telkens opnieuw culinaire meesterwerkjes op tafel. Nu eens een grandioze gang, dan weer eentje die uitblinkt in subtiliteit, een veelgangenmenu is een culinair avontuur dat je alle uitersten van de gastronomie laat zien. Lijkt dit jou wel wat? Ga dan eten in het Michelinrestaurant Terborght in Huizingen. Aan passie ontbreekt het chef-kok Lesley de Vlieger allesbehalve! Jij mag tafelen in de zaal van gastvrouw Marijke de Ron om je smaakpapillen eens duchtig te laten verwennen. Gastronomische meerwaardezoekers weten waarheen...

Deze aanbieding is inclusief:
  • Een veelgangenmenu in Restaurant Terborght
Eten in een sterrenrestaurant... Een culinaire droom!

Een geoliede machine, dat is hoe je het topteam van Restaurant Terborght het beste kan omschrijven. Niet alleen werken hier enkel de beste krachten op culinair en gastvrij vlak, die krachten werken dan ook nog eens op zo'n manier samen dat het resultaat verbluffend is. Enerzijds is er het keukenteam onder leiding van chef-kok Lesley de Vlieger. In de keuken wordt getoverd met smaken! Een sublieme kruiding in combinatie met verfijnde sauzen, kwaliteitsvlees, verse groentjes en tal van andere verse ingrediënten van land, lucht of zee... Geen wonder dat elk gerecht er hier eentje is om op te eten! Anderzijds is je avond uiteraard pas perfect als naast het eten ook de service uitmuntend is. Daar verschijnt gastvrouw Marijke De Ron ten tonele en reken er maar op dat zij het je naar wens maakt vanaf het allereerste moment dat je het restaurant binnenkomt. Dubbel en dik genieten op Michelinniveau!

Voorbeeldmenu

Spoon: gin & tonic - selder - granny smith

Bladerdeeg - ansjovis - olijf
Tartelette gerookte paling - rode biet - eendenlever

Tapasplank:
Handgepelde grijze tornalen met tomaat
Wijting - peterselie
Ibericovarken: ham en kop - kappertjes - augurk
Noordzeekrab - structuren radijs - komkommer - avocado

Deense kabeljauw & bouchot mosseltjesprei - aardpeer - kervel - lavas - jus schaal- en schelpdieren

Hoevekip - cantharel - brioche - vin jaune - kwartelei

Entrecôte dunne lende - gerijptrode ui - lente-ui - gegrilde aubergine

Canneloni van frambozen - yoghurt - basilicum

Chocolade - cassis - zwarte vruchten

Mignardieses

Hoe werkt het?

Na betaling ontvang je een e-mail van TravelBird met de link naar je waardebon(nen). De waardebon is geldig tot en met 30 november 2017. Print de waardebon en neem hem mee naar Restaurant Terborght, dit is je bewijs van betaling. Zonder waardebon kan je helaas niet aan tafel schuiven om het veelgangenmenu te degusteren.

Vergeet niet om tijdig op voorhand een tafel te reserveren bij Restaurant Terborght. Dat kan je telefonisch doen via het nummer 02 380 10 10 of je kunt ook een e-mail sturen naar info@terborght.be. Zonder reservatie is het niet mogelijk om je waardebon te gebruiken.

Exclusief
  • Boekingskosten € 6,95 per persoon
  • Drankjes bij het menu
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Minimaal 1 en maximaal 10 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer waardebonnen kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De waardebon is geldig t.e.m. 30 november 2017

Sluitingsdagen

Het restaurant is gesloten op dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

Parking

Gratis bij het restaurant

Reserveren

Vergeet niet om tijdig op voorhand een tafel te reserveren bij Restaurant Terborght. Dat kan je telefonisch doen via het nummer 02 380 10 10 of je kunt ook een e-mail sturen naar info@terborght.be. Zonder reservatie is het niet mogelijk om je waardebon te gebruiken.

Voorbeeldmenu

Het voorbeeldmenu is een voorbeeld. Er is dus geen garantie dat dit de gerechten zijn die je effectief geserveerd zal krijgen. Zo kan de versheid en de kwaliteit van het menu gegarandeerd worden.

Locatie

Restaurant Terborght ligt in Huizingen, vlak bij Halle onder Brussel.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter