Almodóvar Berlin

Berlijn, Duitsland

Milieuvriendelijk Milieuvriendelijk

Milieubewust reizen

Superior kamer

Superior kamer

Berlijn

Superior kamer

Loft kamer

Loft kamer

Loft kamer

Almodóvar Berlin

Almodóvar Berlin

Almodóvar Berlin

Ontbijt in het hotel

Almodóvar Berlin

Almodóvar Berlin

Almodóvar Berlin

Almodóvar Hotel biedt uitzicht op de stad Berlijn en een panoramisch uitzicht vanuit de wellness- en spa op het dak, incl. ontbijt & wellness

Berlijn staat naast haar historische rijkdom en levendige kunstcultuur met name bekend om haar nachtleven. Wat velen echter niet weten is dat deze stad ook enorm veel nadruk legt op gezondheid, bewust en biologisch leven. Je vindt hier yogalessen op iedere straathoek, de beste wellnesscentra en de mogelijkheid om van iedere gezonde voedseltrend te proeven, waar je ook bent.

Hotel Almodovár past uitstekend in dit rijtje, maar tilt het zelfs nog naar een hoger niveau; van de culinaire biologische hoogstandjes in het hotelrestaurant en de weldadige wellnessruimte op het dak, tot het rozenhouten meubilair in je luxe kamer en je eigen yogamat naast je bed. Een verblijf in dit hotel is niet alleen een weldaad voor je lichaam, maar ook voor je geest.

Hotel Almodóvar ligt in de wijk Friedrichshain omgeven door restaurants, cafés, kleine galerieën, boetiekjes en verschillende vlooienmarkten. Wandel naar veganistisch café Goodies op de hoek van de Warschauer Brücke voor een superfood-shake voordat je op de metro stapt om historische bezienswaardigheden zoals Checkpoint Charlie, de Fernsehturm en East Side Gallery te bezoeken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.