Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet, Nederland

V6B Luxe

V6B Luxe

Nieuwvliet Bad Park

V6B Luxe

V6B Luxe

V6B Luxe

V6B Luxe

V6B Luxe

V6B Luxe

V6B Luxe

Nieuwvliet Bad Park

V6B Luxe

V6B Luxe

Nieuwvliet Bad Park

Nieuwvliet Bad Park

Nieuwvliet Bad Park

Nieuwvliet Bad Park

Bijkomen aan de Zeeuwse kust

Kamers
In Beach Resort Nieuwvliet-Bad verblijf je in een ruime bungalow. Het interieur heeft een industriële, eigentijdse stijl en is geschikt voor maximaal 6 personen. Het kleurgebruik richt zich vooral op grijs en wit en wordt aangevuld door natuurlijke materialen als leer en hout. De villa heeft 2 verdiepingen met drie slaapkamers en twee badkamers. Ook is er een grote patio waar je tijdens een koude avond zelfs terrasverwarming hebt. Binnen vind je vloerverwarming, een infrarood sauna en een wasmachine. In de keuken zijn basiselementen als een afwasmachine, koelkast en waterkoker aanwezig.

Gastronomie
Beach Resort Nieuwvliet-Bad biedt de mogelijkheid om iedere ochtend verse broodjes bij je bungalow te ontvangen.

Wellness
In Beach Resort Nieuwvliet-Bad zelf heb je de mogelijkheid om fietsen te huren. Verder kun je gebruik maken van alle sportfaciliteiten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad, zoals een tennisbaan, een voetbalveld of een midgetgolfbaan. In Vakantiepark Zeebad kun je tevens ook gebruik maken van de zwembaden.

Reis je met kinderen?

Kinderen worden in Beach Resort Nieuwvliet-Bad tijdens schoolvakanties geanimeerd door Koos Konijn. In Vakantiepark Zeebad en Noordzee Résidence Cadzand-Bad wordt meer kinderanimatie aangeboden. Ook zijn hier diverse speeltuinen en een kinderzwembad voor de kleintjes.

Locatie
Beach Resort Nieuwvliet-Bad bevindt zich in Nieuwvliet in de Nederlandse provincie Zeeland. Het strand ligt op loopafstand en het centrum van Nieuwvliet ligt op 3 km afstand. Het Belgische Brugge bevindt zich op 28,7 km van het resort en Oostende op 59,5 km. Vakantiepark Zeebad is 9,3 km rijden en Noordzee Résidence Cadzand-Bad is 4,9 km rijden. De dichtstbijzijnde supermarkt is in Cadzand op 5 km rijden van het Beach Resort.


Goed om te weten
Beach Resort Nieuwvliet Bad is nog in aanbouw. Om die reden zijn er nog geen centrumfaciliteiten.

Deze aanbieding is geldig voor een verblijf in een Villa met sauna. De getoonde laagste prijs is exclusief de eindschoonmaakkosten van €85 per villa, lokale heffingen van €2,11 per persoon per nacht, borgkosten van €65, bedlinnen (€50 per verblijf) en theedoeken (€3,95 per set).

Optioneel kunnen handdoeken (€5,75 per persoon) via het vakantiepark worden bijgeboekt.

Perfect voor
Actieve vakantie Strand Familie Hotel Landschap Bezienswaardigheden

Highlights

  • Wandel door het natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder en spot unieke vogel- en plantensoorten
  • Ga een dagje naar Brugge en vier het bourgondische leven bij een lokale chocolatier of in één van de vele restaurants
  • Laat de kids genieten van een natuurlijke omgeving en animatie (afhankelijk van het actuele aanbod)

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.