Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Rotterdam, Nederland

Deluxe Torenkamer

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Bar van het hotel

Restaurant van het hotel

Bar van het hotel

Sauna

Reguliere kamer

Deluxe Torenkamer

Deluxe Torenkamer

Executive Torenkamer

Executive Torenkamer

Rotterdam

Rotterdam

Wilhelminapier

Wilhelminapier

Rotterdam

Dit 4*-hotel ligt in hartje centrum aan de gezelligste straat van de stad en om de hoek van het museumpark, incl. ontbijt & late check-out

De skyline van Rotterdam met de hoge gebouwen, de karakteristieke Erasmusbrug en de Euromast kun je het beste vanaf enige hoogte bewonderen. Vanuit de Hoboken-toren van Bilderberg Parkhotel schitteren in de avonduren de duizenden lichtjes van de dynamische havenstad en kun je vanuit de meeste kamers van het niet te evenaren uitzicht genieten.

Bilderberg Parkhotel biedt een luxe thuishaven van waaruit je de havenstad optimaal kunt verkennen. In het exclusieve hotelrestaurant The Park, waar sterrenchef Erik van Loo patron cuisinier is, kun je niet alleen van een exclusief diner genieten, ook de high-tea's zijn een hit. De ontspannende sauna en het warme interieur waarin weelde en comfort worden gecombineerd met modern design, doen je helemaal tot rust komen. Op nog geen 250 meter van de levendige Witte de Withstraat met galerijen, boetiekjes en restaurants, vind je vlak bij het hotel entertainment en gezelligheid. Ook de Doelen, Museum Boijmans van Beuningen en het gebruis van de Markthal bevinden zich in de directe omgeving van het hotel. Shoppen doe je in de Koopgoot, met een verkwikkende lunch in de moderne eethal van café Dudok.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.