Oh kom toch eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind! Het is weer die tijd van het jaar, waarin we elkaar overladen met cadeautjes. Ben je nog op zoek naar geschenkideeën? Deze 6 reisgadgets (die trouwens ook niet misstaan onder de kerstboom) vervullen het hartje van de globetrotters onder je vrienden met vreugde!

1. Een reisdagboek

Het liefst zo eentje met een hippe kaft en binnenin veel ruimte om verslagen neer te pennen, allerlei knipsels op te plakken en random krabbels te verzamelen. Elke reiziger weet het immers: er is niets zo leuk als tijdens je reis al je ervaringen te verzamelen om nadien zuchtend na te genieten van al die kleine aandenkens.

                 9200000065148583

Een leuk reisdagboek vind je bijvoorbeeld hier.

2. Een strandtas zonder zand

Ken je dat gevoel, wanneer je van een dagje zon en zee terugkomt en het lijkt alsof je het hele strand meegenomen hebt? Met deze tas gebeurt dat nooit meer! Gedaan met hotelkamers vol zand, gedaan met kleren die dagenlang zand spuwen... De tas stoot al het zand af, zo zijn je spullen in een mum van tijd helemaal netjes.

 

61uc1nox8zl-_sx522_

De strandtas zonder zand kan hier aankopen.

3. Een universele stekker

Aankomen in je hotel in een vreemd land, uitgeput op je bed neerploffen, je telefoon willen opladen en dan ontdekken... Je stekker past niet in de lokale stopcontacten! Weinig verrassingen zijn nog vervelender dan deze. Gelukkig is de oplossing heel eenvoudig en niet duur: met een universele stekker zijn deze problemen voltooid verleden tijd!

brennenstuhl-wereldreisstekker-set-150-landen

Een universele reisstekker koop je bijvoorbeeld hier.

4. Een scratch wereldkaart

Voor de echte wereldreizigers is een bucketlist niet genoeg, zij willen gewoon de hele wereld zien! Dit leuke reisgadget vind je in alle kleuren en formaten. Op de wereldkaart kan je de landen die je bezocht hebt heel eenvoudig uitkrassen. Zo houd je gemakkelijk bij waar je al geweest bent, en welke landen je nog met een bezoekje moet verblijden.

scratchmap

Even surfen en je merkt meteen dat er keuze te over is. Hier kan je alvast een scratch map kopen.

 

 

5. Het Van Dale Aanwijswoordenboek

Hoe graag je ook zou willen, alle talen van de wereld krijg je nooit geleerd. Elke echte reiziger kent die vervelende situatie dan ook, waarin je hopeloos probeert te communiceren met de locals, maar geen gemeenschappelijke taal vindt! Dat probleem omzeil je gemakkelijk met het Aanwijswoordenboek van Van Dale.

                

Ziehier de link naar het enige echte aanwijswoordenboek!

 

6. Een cadeaubon

Maar wat elke reiziger natuurlijk het allerliefst in zijn schoentje wil vinden, is een echte reis... Met een cadeaubon van TravelBird geef je niet alleen een financieel duwtje in de rug, maar doe je ook flinke dosis inspiratie cadeau!

      screen-shot-2016-12-05-at-15-48-44

Cadeaubonnen van alle bedragen vind je hier.