Katrien Lehoucq

's Nachts droom ik van taartjes, pony's, trouwen met Kulderzipken en wereldreizen. En overdag eigenlijk ook.

Tom Tiepermann

26 jaar, nieuwbakken Amsterdammer, vooral enthousiast te krijgen met muziek en sport, maar natuurlijk ook gek op reizen!

Gastbloggers

Deze blogpost werd geschreven door een gastblogger. Bovenaan het artikel vind je alle informatie over de auteur van dit artikel.

Lynse Coomans

Ik geniet van boeken verslinden, over (toekomstige) reizen dromen en lekker luid meezingen met de radio tijdens een lange autorit.

Linde

Aanwezig en de wereld aan het verkennen sinds 1991. Fan van Astérix, de zee en puzzelen. Als baby is er een valies op mijn hoofd gevallen.

Willem-Jan Persoons

25 jaar - Op een dag trek ik de wereld rond met mijn camera in de ene hand en mijn gitaar in de andere.

Jo Wyers

24 jaar en volop bezig de wereld te ontdekken! En hoe kan dat beter dan door te reizen? Verder kan je met mij altijd praten over muziek, die andere liefde van mijn leven.

Milou van der Veen

Netflix-verslaafde singer-songwriter die gelukkig wordt van chocolade, reizen, goede boeken, knusse cafeetjes en strandwandelingen.

Chintana Van Caster

Dagdromer, citytripper en muziekfreak. Met een zwak voor poëzie, kimono's en pluizige viervoeters.

Vicky Vleugels

Altijd op zoek naar nieuwe werelden om te ontdekken. Ik droom dan ook weg bij de fantasiewerelden van Disney, de Kiekeboes en young adult, maar evenzeer bij reisboeken over onze eigen wereldbol.

Mara De Bruyn

Ik verslind verhalen (in alle vormen en maten), word dolgelukkig van lange wandelingen en droom soms van een leven als Pippi Langkous.

Emma

Fan van Maltesers, verloren lopen in onbekende steden en wijntjes op een warme zomerdag. Ik fotografeer elke palmboom die ik zie.

Elza Lemahieu

Mijn doel op deze aardbol? Zoveel mogelijk van de wereld ontdekken! Deze passie combineer ik maar al te graag met mijn tweede grote liefde, schrijven.

Annelien Maes

Webredacteur - wereldreiziger - wandelschoenexpert - fan van superfoods, kamperen, het bos, appelblauwzeegroen, in de golven duiken, series kijken en stiekem zingen

Op de aardbol sinds 1993. Verzot op nieuwe plekjes, Italiaans eten en series kijken.