Carbon Hotel

Genk, Limburg, België

Hoge Kempen

Carbon Hotel

Carbon Style Deluxe kamer

Carbon Style Deluxe kamer

Carbon Style Deluxe kamer

Carbon Style Deluxe kamer

Kattevennen

Maastricht

C-mine

Maastricht

Hip hotel in Genk met luxe wellnessruimte

Genk is één van de populairste steden van de Belgische provincie Limburg, mede dankzij de vele winkelmogelijkheden. Het is daarnaast een perfecte uitvalsbasis om de natuur en industriële geschiedenis van de streek te ontdekken. Sinds de sluiting van de kolenmijnen in dit gebied in de jaren zestig heeft het zich ontwikkeld tot een spannende plek waar kunst, cultuur en design een belangrijke rol spelen. De C-mine bijvoorbeeld, waar je op virtual reality-expeditie naar een mijn in de jaren 50 gaat, of het Openluchtmuseum Bokrijk, waar het leven van 100 jaar geleden gepresenteerd wordt. Natuurliefhebbers kunnen te voet, per fiets of te paard het Nationaal Park De Kempen ontdekken.

Het Carbon Hotel past volledig in dit plaatje – met jonge en frisse ingeving tracht het personeel van dit viersterrenhotel zijn gasten, die net wat meer luxe wensen, een thuisgevoel te geven in comfortabele en stijlbewuste kamers. De Carbon Sense City Spa bevindt zich op de vijfde verdieping van het hotel - je kunt hier onder meer gebruikmaken van het badhuis, de sauna en de hamam.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.