Corsendonk Hooge Heyde

Lichtaart, Antwerpen, België

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Boetiekhotel bij Kempense heuvelrug

Hotel Corsendonk Hooge Heyde is gelegen in het charmante Belgische dorp Lichtaart, in de provincie Antwerpen. Het hotel biedt moderne kamers, een sfeervol restaurant en een uitgebreid ontbijtbuffet. In het oog springt vooral de moderne, maar toch warme inrichting.

Het hotel is gelegen op de Kempense Heuvelrug, een prachtig stukje natuur dat ooit aan zee lag. Toen deze zich terugtrok, ontstond een heuvelachtig natuurgebied. In de mooie omgeving kun je vele wandel- en fietstochten maken langs groene bossen, heidevelden en vennen. Stop in een van de omliggende dorpjes voor een drankje op het terras. De zwembaden in recreatiegebied Netepark zorgen voor verkoeling en ontspannen doe je in het spa- en wellnesscentrum Hezemeer.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.