Danubius Hotel Regents Park

Londen, St John's Wood, Verenigd Koninkrijk

Danubius Hotel Regents Park

Regent's Park

Danubius Hotel Regents Park

Standaardkamer

Bar

Thee

Regent's Park

Primrose Hill

Danubius Hotel Regents Park

Danubius Hotel Regents Park

Londen

Danubius Hotel Regents Park

Restaurant

St Pauls Cathedral

Danubius Hotel Regents Park

Fitnessfaciliteiten

Ontdek levendig Londen vanuit chique 4*-hotel

Luxe 4*-hotel in Londen met uitzicht op het prachtige Regent's Park, optioneel met ontbijt

Wil je graag naar Londen en dicht bij de attracties van de stad verblijven, maar hou je wel van rust? Dan is Danubius Hotel Regents Park precies waar je naar op zoek bent. Dit sfeervolle viersterrenhotel is zeer centraal gelegen in de rustige maar trendy wijk St. John’s Wood met kleine cafés, luxe boetieks en restaurants. Het hotel biedt uitzicht op Regent’s Park, een van de mooiste koninklijke parken van Londen, en op het cricketstadion Lord’s Cricket.

Na een uitgebreid ontbijt loop je binnen 20 minuten naar de bijzondere Londen Zoo. De bijna 200 jaar oude dierentuin is één van de oudste dierentuinen ter wereld en daarom erg in trek bij cineasten die op zoek zijn naar een authentieke filmlocatie. Naast de zoo ligt het chique Primrose Hill. Vanaf deze heuvel heb je schitterend uitzicht op de stad. Breng zeker ook een bezoekje aan de iconen van Londen, de Big Ben, het reuzenrad de London Eye en de Tower Bridge. Deze tour hoef je niet te voet te maken, je kunt hier ook met de welbekende Britse rode dubbeldekker langs rijden. Moe maar voldaan keer je terug naar het hotel, waar je de dag afsluit in de huiselijke Pavilion Lounge Bar met een verfrissende Gin Tonic. 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.