Elite Hotel Savoy

Malmö, Zweden

Milieuvriendelijk Milieuvriendelijk

Milieubewust reizen

Elite Savoy

Elite Savoy

Elite Savoy

Malmö

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Malmö

Malmö

Malmö

Historisch en modern hotel nabij het water en de grote bezienswaardigheden van eigentijds Malmö, incl. ontbijt

Enkele eeuwen geleden was Malmö nog een Deense stad, tegenwoordig is het één van de meest moderne en opkomende steden van Zweden. Toch is het oude vaderland nooit ver weg: men reist in enkele minuten van Malmö naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. Ook op zichzelf heeft Malmö veel te bieden: tussen de wolkenkrabbers, heuse architectonische blikvangers, liggen vele parken met bezienswaardige monumenten. Het oude stadshart met vele goede restaurants en een levendige studentenbevolking maakt het Zweedse elan voelbaar van topmuseum tot gracht.

Elite Hotel Savoy belichaamt de samenkomst van antiek en modern, die ook de stad kenmerkt. In het 14e-eeuwse gebouw staan nog vele artefacten die vervlogen tijden levend houden, tussen de gemakken van de 21e-eeuw. Veel van de Deluxe kamers kijken uit over de binnenstad en allemaal hebben ze een riante zithoek met gemakkelijke stoelen en een badkamer met ligbad. In de lederen fauteuils van Bishop’s Arms kunnen hoogwaardige whisky’s en internationale bieren genuttigd worden, terwijl exquise grillgerechten en een uitgebreide ontbijtjes worden geserveerd in de karakteristieke eetzaal Savoy Grill. Sporten kan in de sportzaal en verder zweten in de sauna. Dit alles aan het water in het historische centrum, een bruggetje verwijderd van het centraal station van Malmö.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.