Fergus Bermudas

Palma Nova, Mallorca, Spanje

Tweepersoonskamer met uitzicht op het zwembad

Junior suite

all-inclusive resort in Palma Nova

Zon, zee en verwennerij: dat is vakantie vieren bij Fergus Bermudas op Mallorca. Dit all-inclusive hotelresort met een mooie palmentuin ligt vlak bij het strand, aan de westkust van het eiland. Tussen Magaluf en Palma Nova en dicht bij de prachtige Tramuntana-bergen. Fergus Bermudas biedt een compleet pakket aan ontspanning, entertainment en uiteraard lekker eten eten drinken, heel de dag door. Lekker buiten ontbijten, luieren aan de poolbar tussen de palmbomen en ’s avonds pakken waar je maar zin in hebt aan het dinerbuffet. Voor of na een duik in het zwembad of in de turquoise Middellandse zee.

Dit viersterrenresort is onlangs compleet vernieuwd en voorzien van een modern, licht design. Deze accommodatie is perfect voor zowel stellen als families of vriendengroepen, omdat er zoveel te doen is: voor de kleintjes een kidsclub en veel leuke attracties dichtbij, voor de volwassenen is er meer dan genoeg gelegenheid tot luieren, sporten en socializen. De winkels, clubs en de gezellige boulevard van Palma Nova zijn ook vlakbij. Watersportfanaten willen hier nooit meer weg.

Ga vooral ook van de gebaande paden: zoek een eigen gouden strandje of een verborgen baai, om naar het ruisen van de golfen te luisteren of te snorkelen. Ga erop uit met de hotelfiets, richting wijnhuizen en wijngaarden. Ontdek de natuurpracht in de bossen en grotten en de fraaie historische dorpjes en kloosters in de grillige Tramuntana-bergen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.