Fergus Style Cala Blanca Suites

Santa Ponsa, Mallorca, Spanje

Suite

Suite

Suite

Superior suite

Zonovergoten Mallorca

Fergus Style Cala Blanca Suites is een exclusief viersterrenresort aan de kust van het Spaanse eiland Mallorca. De ideale accommodatie om te ontsnappen aan de stress en jezelf over te geven aan luxe en ontspanning. Het resort is prachtig gelegen aan de rustige baai Santa Ponsa en biedt elegante suites met balkon, twee zwembaden en een fitnessruimte ruimte. Er bevindt zich een golfbaan op 5 minuten afstand.

Mallorca staat vooral bekend om haar mooie stranden, kristalheldere zeewater en aangename temperatuur. Maar ook natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Zodra je het binnenland intrekt transformeert Mallorca zich in een oogverblindend nationaal park. Fiets langs de glooiende heuvels, olijfbomen en charmante dorpjes en wandel door de bergen naar de hoogste top Puig Major.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.